Pige tager billede med sin venindes hund: Få sekunder efter, sker det utænkelige

Skrevet af Nicolai Steinicke

31 uger siden

|

11/11/2023
Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Hunden er menneskets bedste ven - og selvom de måske ikke altid forstår, hvor meget vi elsker dem, kan vi forsøge at vise dem det med masser af klap og kys.

Dagens topnyheder

Men når alt kommer til alt, er hunde stadig dyr, som nogle gange kan reagere instinktivt og bide. 

Det oplevede denne teenagepige, da en vens hund blev træt af at få taget billeder.

Lara Sanson fra Tucumán i Argentina forsøgte at tage et godt billede med sin vens schæferhund. Teenageren krammede den ældre hund, Kenai, og var opsat på at få taget det perfekte billede, men stemningen forandrede sig på et splitsekund.

Fra et ene sekund til det andet, ændrede Kenai humør. Kenai bed Lara i ansigtet, og det hele blev fanget på kamera.

Foto: Twitter

Ifølge Daily Star har Lara efterfølgende forklaret til et lokalt medie:

"Jeg ved ikke, om jeg kom til at skubbe til hundens hofte, eller om den reagerede anderledes, fordi den er gammel. Måske skræmte jeg den, da jeg krammede den."

Efter bidet måtte Lara gennemgå en to timers lang operation, hvor hun fik 40 sting i ansigtet og i munden på grund af skader på tandkødet. Mens hun i skrivende stund kæmper med betændelse i såret, forventer hun at komme sig helt - dog med ar i ansigtet.

Lara forklarer også, at hunden ikke skal aflives efter angrebet, da hun insisterer på, at den ikke gjorde det med vilje. En lokal dyrlæge fortæller, at Kenai sandsynligvis har bidt pigen på grund af dens aldrende krop.

Foto: Twitter