Pink due spottet i park: Da dyrlæge finder ud af årsagen, bliver han rasende

Foto: Wild Bird Fund

Mandag den 6. februar blev en lyserød kongedue - siden navngivet Flamingo - set i Madison Square-parken i New York, USA.

En velgørenhedsorganisation for fugle har udtalt sig, efter at en due døde af at 'indånde giftstofferne' fra lyserødt farvestof, der angiveligt blev brugt på til et ‘gender reveal’.

Flamingo blev taget ind af non-profit vildt rehabiliterings- og uddannelsescenter Wild Bird Fund - hvis organisation mener, at fuglen blev 'bevidst farvet' til et ‘gender reveal’.

Læs også

Politiker sidder til anspændt debat: Du får et chok, når du ser hvad han ser på telefonen i mens

Wild Bird Fund har siden afsløret, at Flamingo er gået bort.

Wild Bird Fund tog til Facebook for at annoncere den 'søde lyserøde dues' død tirsdag den 7. Februar.

"Vi er dybt kede af at rapportere, at Flamingo, vores søde lyserøde due, er gået bort. På trods af vores bedste bestræbelser på at reducere de dampe, der kommer fra farvestoffet, og samtidig holde ham rolig og stabil, døde han om natten. Vi tror, ​​at hans død var forårsaget af indånding af toksinerne.

"Tak til alle for udtryk for velvilje og de mange nyttige forslag. Flamingos historie udløste en masse følelser og skabte interesse fra hele verden. Vi håber, at fortællingen om hans alt for korte liv vil hjælpe med at forhindre flere handlinger af skødesløs grusomhed.”Det skriver organisationen på deres Facebook.

"Jeg tror aldrig, vi har fået en lyserød due ind på klinikken, så vi var alle ret overraskede.” Det fortæller Antonio Sanchez, som arbejder Wild Bird Fund, ifølge LADbible.

Læs også

Toldere gjorde usædvanligt klistret fund i Billund Lufthavn

 

 

 

 

 

Dagens Gossip