Pludselig stod familiens hus i flammer: Så gjorde familiens hund en heltemodig indsats

Kamille Isaksen

5 uger siden

|

21/05/2024
Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Familiehunden endte med at redde dem alle fra den voldsomme brand.

Dagens topnyheder

Man siger, at en hund er menneskets bedste ven - og der kan være noget om snakken. Hvis du selv er hundeejer, så kan du nok relatere til, at du gør alt, hvad du kan for at passe på ham eller hende. Selvom du ikke altid tænker over det, så gælder det faktisk også den anden vej, og hos denne familie blev det tydeligt, at menneskene betød lige så meget for hunden, som omvendt.

En sen aften, kort før midnat, var den otte måneder gamle pitbull Sasha udenfor i haven, da hun pludselig begyndte at bjeffe voldsomt og skrabe på hoveddøren. Latana Chai, der straks fornemmede, at noget var galt, skyndte sig ned ad trappen for at tjekke situationen.

Da hun åbnede bagdøren, blev hun mødt af synet af tyk sort røg og flammer, der væltede ud fra naboens hus. Branden havde hurtigt spredt sig fra naboens hjem til deres eget hus, og Latana vidste, at hendes baby, Masailah, stadig lå inde og sov.

I et desperat øjeblik løb Latana ind i det brændende hus. Til hendes store lettelse så hun Sasha i gang med at trække babyen ud af sengen ved at bide fast i hendes ble og slæbe hende i sikkerhed. Denne bemærkelsesværdige redningsaktion blev en afgørende handling, der sikrede babyens overlevelse.

Latana Chai har efterfølgende udtalt til KTXL: "Sasha reddede os alle. Hvis det ikke havde været for hende, tror jeg ikke, at nogen af os ville være her i dag.

Du kan se interviewet i videoen her: