Politi bliver kaldt ud til tyveri af hunde: Det de finder i lejligheden, giver dem et kæmpe chok

Skrevet af Nicolai Steinicke

28/08/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Britiske politibetjente tog til en hjemmeadresse i Radcliffe i Manchester-området for et hundetyveri.

Dagens topnyheder

Tirsdag - omkring klokken 10.30 lokal tid - ransagede politibetjente boligkvarteret på Ainsworth Road og fandt ifølge BBC en mands lig for enden af ​​terrassen.

Den døde blev relativt hurtigt identificeret som Donald Patience (45), der bare blev kaldt "Prentice" af alle og var en stor hundeelsker med en svaghed for Labradoodles.

Den afdøde siges at have været en kær menneskesjæl.

Den døde blev skrevet af pårørende som en person "der er hårdt savnet af mange" og siges at have været død i flere dage.

I mellemtiden er obduktionen foretaget, omstændighederne omkring dødsfaldet forekommer efterforskerne meget underlige, hvorfor der er indledt mordundersøgelser.

Tre mænd blev anholdt for drab. Mens en 27-årig og en 41-årig i første omgang blev løsladt mod kaution i afventning af efterforskningen, er en 39-årig mand i politiets varetægt. Det skriver Tag24.

Mistænkte Ian Gary Connell kunne have dræbt briten for at angribe hans Labradoodle.

Politifolkene efterlyser i den forbindelse vidner, der kan oplyse om, hvad der skete i de sidste dage af Donald Patiences liv.

Efterforskerne er særligt interesserede i, hvad der er sket siden 18. august. Den forsvundne hund blev også reddet. Var han motivet til tyveriet?

"Der var en seks fod høj mand i en grå jakke, som var blevet anholdt, og en krølhåret hund," sagde en beboer, som i første omgang troede, det kun var et skænderi.