Politibetjent havde dræbt og begravet hendes søn: Blev først informeret om hans skæbne 172 dage senere

27/10/2023 20:00

Mathias Busekist

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Han mistede livet få timer efter at have forladt sin mors hjem.

Mest læste i dag

Bettersten Wade måtte i næsten seks måneder lede efter sit barn, 37-årige Dexter Wade, helt uvidende om, at han havde mistet livet. 

For efter at have forladt hjemmet i Jackson, Mississippi, mistede Dexter livet i det, som Jackson Police Department beskriver som en tragisk ulykke, da en korporal, som ikke var på job, kørte ham ned.

Problemet er bare, at Jackson Police Department aldrig fortalte Bettersten om hændelsen, hvorfor hun i samtlige næsten seks måneder ikke var klar over, at hendes søn rent faktisk var død.

Fire dage efter at være blevet dræbt af en korporal uden for tjeneste, blev Wade han identificeret af retsmedicineren, hvorefter han overleverede sine fund til Jackson Police Department.

Men så skete der heller ikke mere, skriver UniLAD.

Politiet, som altså formåede at identificere Wade, kontaktede aldrig hans mor for at underrette hende om hans død.

Det var først 172 dage efter hans død, at hun blev informeret om hans skæbne.

Og ifølge Bettersten er der noget, der ikke stemmer. Hun har nemlig før haft bange anelser med ordensmagten, blandt andet efter at have set sin bror blive slået ihjel af en betjent.

Og nu fremhæver hun, at selv om hun meldte sin søn savnet, blev hun aldrig kontaktet af Jackson Police Department i månederne efter hans død.

Det er stadig uklart, hvorfor hun ikke fik besked om, at hendes søn var død.