Politiet beslaglagde LEGO-kasse: Så gjorde de et skræmmende fund

Foto: DEA

LEGO-kassen gemte på en skræmmende hemmelighed.

Myndighederne beslaglagde en LEGO-kasse, hvorefter man blev mødt af et syn af skræmmende karakter i form af 15.000 fentanylpiller.

Læs også

Han afslørede kendt voldtægtsforbryder: Nu melder han ud om Madeleine McCann

Narkotikaanklager Bridget G. Brennan har efterfølgende knyttet nogle ord til det alarmerende fund. 

"At bruge lyse farver til at få et dødbringende stof til at virke sjovt og harmløst er et nyt lavpunkt, selv for de mexicanske karteller," udtaler hun. 

Foto: DEA

US Drug Enforcement Administration udtaler, at beslaglæggelsen er den største i New York Citys historie, hvorefter Brennan fastslår, at stoffet er involveret i mere end 80 procent af byens dødsfald som følge af overdoser.

Ifølge CNN er en kvinde fra New Jersey ved navn Latesha Bush blevet anklaget i sagen, men hun har i sidste uge erklæret sig ikke skyldig ved en ved en retsforhandling i Manhattans.

Brennan har også benyttet sig af lejligheden til at advare mod stofmisbrug. 

"Hvis du tager et hvilket som helst stof, der sælges på gaden eller via internettet, uanset dets medicinske mærkning eller festlige udseende, risikerer du dit liv," hvilket New Yorks politichef Keechant L. Sewell bakker op om:

"At forklæde fentanyl som slik - og skjule det i børns legetøj - vil aldrig kunne skjule, at fentanyl er en dødelig gift, der skader vores samfund, vores familier og vores by."

Bush blev anholdt den 28. september som led i en igangværende efterforskning af narkotikasmugling.

Hun blev angiveligt set stige ind i et køretøj på Manhattan med en sort taske med en stor genstand indeni.

Betjentene fortæller, at de fandt Bush siddende på bagsædet med to sorte tasker og en gul LEGO-kasse, som angiveligt indeholdt "cirka 15.000 runde, multifarvede piller mærket M30".

Efterforskerne udtaler slutteligt, at man antager, at pillerne kommer fra Mexico, da hændelsen belyser især to store kartellers taktik.

Læs også

53-årig kvinde frygtede at miste sit job - Så fik hun rædselsfuld ide

 

Dagens Gossip