Politiet bliver kaldt ud til et indbrud: Da de går ind i huset, gør de overraskende fund

31/03/2023 09:39

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Politiet blev onsdag morgen kaldt ud til et hus, hvor de gjorde et overraskende fund.

Mest læste i dag

Onsdag morgen blev Berlins politi kaldt ud til et indbrud i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf, som politiet fortalte torsdag.

En 50-årig kvinde alarmerede betjentene til sin mors lejlighed på Gerolsteiner Strasse, som hun passede i morens fravær.

Da hun ankom omkring klokken 8.45, opdagede datteren en smadret rude på terrassedøren, og hoveddøren til lejligheden i Rheingau-distriktet viste også tegn på et indbrud, hvorefter hun informerede ordensmagten om hændelsen.

Da politibetjentene kom ind og ransagede rummene, gjorde de en overraskende opdagelse, for indbrudstyven var på ingen måde sluppet væk, men sov fredeligt af sin rus i sengen.

Beredskabet vækkede den stærkt berusede mand og tog ham i varetægt. En færdigpakket taske med tyvekoster og diverse indbrudsværktøj var sikret i lejligheden.

Den berusede røver ville tilsyneladende tage en lur efter "arbejde" var færdigt og havde ikke regnet med den gode datter, ville tjekke tingene tidligt om morgenen.

Det var ikke første gang håndjernene klikkede på den formodede gerningsmand, som i forvejen er "kendt af politiet", ifølge politirapporten. Det skriver Tag24.