Politiet deler utroligt foto: Hvis din nabos hus ser sådan ud, skal du straks kontakte os

Foto: Kingsbridge Police

Britisk politi har delt et billede af nogle røde rækkehuse på de sociale medier, som afslører lyssky aktiviteter skjult under det røde tag.

Når sneen falder og bliver liggende på gaden og på husenes tage finder børn og barnlige sjæle kælken frem, tager skøjterne på eller hygger sig inden for med varm kakao.

Men det er vist ikke kun de kuldskære typer, der ærgrer sig over den kolde sne. Den kan nemlig også afsløre aktiviteter, som falder uden for lovens rammer.

Det skriver britiske Mirror.

Foto: Kingsbridge Police

Britisk politi har delt et billede af nogle rækkehuse med sne på taget. På ét af husenes tage er der dog ingen sne at se. Den er nemlig smeltet på grund af en varmekilde, der skjuler sig under det røde tag.

Huset uden sne, som ligger i Haarlem nær Hollands hovedstad Amsterdam, viste sig at gemme på en cannabis-fabrik.

Kingsbridge Police har delt billedet af rækkehusene på de sociale medier med disse ord:

Læs også

53-årig mand fra Greve slog 11-årig flere gange i ansigtet - kunne ikke svare på, hvad klokken var

- Hvis vi er så heldige at få en passende mængde sne i løbet af de næste par dage, og hvis nogen lægger mærke til et syn som dette, så giv os besked.

Billedet af husene er taget af det lokale politi i Haarlem. Efter de havde bemærket den manglende sne, valgte de at undersøge huset nærmere. Det viste sig, at der voksede cannabisplanter under varmelamper, som smeltede sneen på taget.

Det britiske politi plejer ifølge Mirror at bruge helikopter til at holde udkig efter de snefri tage, som kan afsløre lignende lyssky aktiviteter.

Ophidset mand bankede på bussen: Da chaufføren lukkede ham ind, gik det helt galt

 

 

Dagens Gossip