Politiet gjorde intet: Influencer tvunget til at flytte grundet stalker

Foto: Instagram/TikTok

Kvinden har videooptagelser af manden, der kigger ind gennem vinduet til hendes soveværelse, men politiet har intet gjort.

Influencer og model Gustė Janušauskaitė viser i en række TikTok-videoer videooptagelser, hvori man ser en mand, der gentagne gange dukke op ved hendes hus om natten.

Læs også

Buschauffør reagerede med det samme, da han så Louise løbe i vejkanten

I videoen fortæller Gustė, at hendes mor kontaktede politiet, da de opdagede stalkeren, men forklarede, at 'politiet ikke gjorde noget'. Derfor var de nødt til at implementere deres egne sikkerhedsforanstaltninger, siger hun. 

"Så vi flyttede kameraet tættere på mit værelse og fangede ham i at komme tilbage," siger hun i en video, hvori hun også deler de uhyggelige optagelser af manden, der stod lige udenfor hendes soveværelse. 

Blandt kommentarerne til videoen, er der flere, der advarer Gusté om, at det ligner, at han undersøger huset, da han kigger ind gennem vinduerne og op mod loftet. 

"Det ser ud til, at han planlægger noget, da han undersøger husets struktur. Pas på," skrev en person. 

I en anden video forklarer Gustė, at stalkeren formåede at finde hendes hus på trods af, at det var i et lukket område. Hun fortæller også, at hun tror, at han har holdt øje med hende i et stykke tid. 

"Han kendte min tidsplan, og vidste hvornår jeg kom hjem," siger hun. 

For at forsøge at fange ham, lavede Gustė og hendes mor en fælde ved at binde et stykke reb mellem to træer. Cirka en uge senere, omtrent kl. 02.00 om natten, kunne Gusté høre fælden. 

Hun tjekkede derfor hendes app med direkte videooptagelser fra hendes hus. Her kunne hun se, at han stod lige udenfor hendes vindue. 

"Jeg kan se ham 5 centimeter fra mit ansigt," siger hun til sine følgere i en video, og tilføjer: "Jeg har aldrig i mit liv løbet så hurtigt ind på min mors værelse."

@gustejanus

still can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok

♬ original sound - guste
still can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok

Gustė fortæller i videoen, at til trods for, at de ringede til politiet og uddele billeder i nabolaget, har de ikke været i stand til at identificere stalkeren, hvilket efterlod hende 'bange og varsom hver gang jeg forlod mit hus'. 

I en senere opdatering afslører hun, at hende og hendes mor sidenhen er flyttet og nu bor i en lejlighed på 3. sal. Desuden fortæller hun, at hun har afleveret billederne af stalkeren til en privatdetektiv, der forsøger at finde ham. 

Gustė fortæller, at hun er blevet traumatiseret af oplevelsen, og efterfølgende er hun begyndt at have peberspray og lommekniv med sig. 

"Situationen var ekstremt vanskelig at håndtere, da det skete," siger hun til Bored Panda, og tilføjer: "Jeg havde/har stadig PTSD, når jeg skal sove på mit værelse." 

Hun er også skuffet over politiets reaktion, hvilket hun også afslører i en af sine videoer på TikTok.

Læs også

Hendes mand dør pludseligt - 2 år senere afslører døtrene en stor hemmelighed

"Dette er bogstaveligt talt, hvordan kvinder dør, fordi ingen lytter til os, og vi er konstant i fare," siger hun.