Politiet jagter ‘virkelighedens Grinch’ som har stjålet julegaver fra et døvt barn

Foto: Privat

Politet er på jagt efter ‘virkelighedens Grinch’ som blevet fanget på overvågning, i at stjæle flere tusinde kroners julegaver - inklusiv gaver til et delvist døvt barn.

En kvinde er blevet knust, efter at en tyv stjal hendes julegaver - inklusive gaver til hendes delvist døve to-årige.

42-årige Victoria Bees, opdagede, at hendes pakker var blevet taget fra dørtrinnet til hendes Cheltenham-hus omkring kl. 13.40 søndag (27. november) takket være hendes dørklokke, som havde kamera i, som fangede hele hændelsen.

Læs også

Læge udfører kejsersnit men kan ikke finde babyen

Victoria fortæller, at hun havde brugt hele sit julegavebudget på gaverne, som kostede hende hundredvis af pund i Black Friday-udsalget og inkluderede pædagogisk teknologi, hun havde planer om at give til sin delvist døve baby og gaver til sin fem-årige datter.

"Jeg ved, at alle har det svært, men hvordan kunne nogen gå så lavt? Siger Victoria til Dailystar.

"Alle kæmper, jeg får de penge til at strække så langt jeg kan, og jeg ville aldrig drømme om at stjæle fra en anden.”

"Hun har dybest set stjålet mine børns jul, hun er den ultimative Grinch.”

Victoria forklarede, at fordi hun købte varerne på Black Friday udsalget, vil de, når hun får en refusion, sandsynligvis være gået op til fuld pris igen - hvilket hun ikke vil have råd til.

Og det var ikke kun tyven, Victoria havde et problem med - hun var også sur på budbringeren, der efterlod hendes pakker på hendes dørtrin, hvor de nemt kunne tages, i stedet for at forsøge at levere igen på et senere tidspunkt.

Læs også

Bilka melder sig ind i smør-krigen: Så billig får du 3 pakker Kærgården

 

Dagens Gossip