Politiet søger oplysninger: Mand stjal værdifuld guitar ved at gemme den i sine bukser

Foto: York Regional Police

En skamløs butikstyv har vakt opsigt hos politiet, efter at han stjal en specialfremstillet guitar fra en musikforretning ved at gemme instrumentet i sine bukser.

En tyv, der blev anklaget for at stjæle en guitar til 8.000 dollars, stak af med instrumentet efter at stoppet det ned i bukserne, oplyser det canadiske politi.

Politiet offentliggjorde onsdag en overvågningsvideo, der viser den mistænkte, der stjæler den elektriske guitar i en musikforretning i Richmond Hill, lige nord for Toronto, den 20. december.

Læs også

Chefen opdagede hendes hemmelighed: Kort efter fik kvindelig politibetjent fyreseddel og 195.000 kroner

Den uidentificerede mand sad på en skammel midt i butikken, da han stak guitarens hals ned i bukserne og gemte resten under sin sweatshirt.

Det skriver New York Post

Han formåede således at stoppe instrumentet ned i bukserne, mens han tog et andet instrument frem, som han kortvartigt klimprede på, mens han kiggede rundt i butikken. 

Efterforskere fra York Regional Police sagde, at den mistænkte derefter forlod stedet og flygtede i en bil sammen med en anden mand. 

Værdifuld guitar

Guitaren, der blev stjålet, er blevet identificeret som en Gibson Custom Shop 60th Anniversary '59 Les Paul Standard, som ifølge politiet er omkring 52.000 kroner værd. 

Politiet beskriver den mistænkte som en hvid mand i 20'erne, iført "ekstremt store, baggy bukser", en sort frakke og en Toronto Maple Leafs-baseballhat.

Hans formodede medskyldige er også en hvid mand i 20'erne eller 30'erne.

Han blev set iført en sort maske, en sort hættetrøje og solbriller.

Foto: York Regional Police

Læs også

Brudens søn døde kort før brylluppet: Brudgommens overraskelse fik hende til at bryde grædende sammen

 

Dagens Gossip