Politiet stoppede fører uden kørekort - Så begyndte de alle at smile

Foto: Östre Skaraborg Politi

Han havde intet kørekort, så hvorfor smiler betjentene?

Den hvide bil slingrede så meget, at betjentene følgte sig nødsaget til at stoppe bilisten.

2,5 år gamle Vidd fra Sverige fik sig lidt af en oplevelse, da han var ude at køre i sin legetøjsbil, da en vaskeægte poltibil holdt ham ind til siden.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Politiet har nu lavet en sjov opdatering om episoden, hvor de blandt andet skriver, at begge betjente fik en klar følelse af, at der var noget galt med denne bilist og derfor valgte at stoppe.

"På afstand kunne vi se, at det var en fyr, som kørte bilen. Vi så ham, og han så helt sikkert os," skriver politiet videre.

De beskriver, hvordan de fik stoppet bilen, og selvom føreren ikke havde noget kørekort, så de kunne ikke bevise, at det var ham, der havde kørt, og de valgte derfor at lade ham køre.

Foto: Östre Skaraborg Politi

Faderen til den lille dreng, fortæller, at det var en oplevelse, som gjorde indtryk på den lille dreng.

Stor oplevelse

"Han var fascineret af, hvad der skete, og meget stolt," siger den lige så glade og stolte far David Davidsson til det svenske medie Omtalat og fortsætter:

"Det er sjovt, at politiet kan sprede lidt glæde. De har gjort en lille dreng meget glad, og han vil aldrig være bange for politiet."

Fra politiets side var de glade for at forældrene gav sig tid til at sende billedet til dem.

"Efter en god snak med fyren, som viste sig at være rigtig fin, forlod vi stedet uden videre handling," skriver politiet på Facebook.

Opslaget er underskrevet af de to betjente Roy Christin, som tog sig tid til at give en lille dreng en ekstra oplevelse.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip