Politiet stopper bilist: Få sekunder senere sker det utænkelige

18/09/2023 08:33

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
To politibetjente standsede en sølvfarvet Mercedes på Montello Street i Brockton (Massachusetts, USA ) onsdag omkring klokken 18.00 (lokal tid).

Mest læste i dag

Som politiet meddelte på Facebook , ville føreren af ​​bilen, Derek Lobo (31), unddrage sig kontrol og trykkede på speederen.

En offentliggjort video fra patruljevognens dashcam viser den 31-årige flygte og tilsyneladende ligeglad med, at der stadig hænger en betjent halvt i døren til bilen. Tilsyneladende ville politibetjenten forhindre den mistænkte i at fortsætte sin rejse.

Lobo ræsede ligeud og slæbte den uniformerede mand et par meter, før han til sidst blev smidt ud af Mercedesen.

Da hans kollega bemærkede forsøget på at flygte, spurtede han straks tilbage til sin politibil. Den slyngede betjent rejste sig også lettere kvæstet, og begge klyngede sig til flygtningen med deres mobile køretøjer.

Den 31-åriges flugt lykkedes i første omgang, men kort tid efter fik beredskabet fat i den mistænkte på hans bopæl. Det skriver Tag24.

Massachusetts State Police har siden meddelt, at Derek Lobo nu er blevet varetægtsfængslet og nu står over for sigtelser, herunder overfald og handel med fentanyl.

Herunder kan du se klippet.