Politiet undersøger ’menneskelige efterladenskaber’ i Coca Cola

Ninna Andreasen

381 uger siden

|

28/03/2017
Aftenvagten på fabrikken blev standset i sidste uge, da maskinerne stoppede til.

Dagens topnyheder

Politiet i Nordirland har iværksat en undersøgelse, efter der er kommet mistanke om, at ’menneskelige efterladenskaber’ er endt i en række dåser med Coca Cola i.

Dåserne stammer fra Co Antrim-fabrikken. Aftenholdet på fabrikken måtte i sidste uge stoppe produktionen, da maskinerne pludselig stoppede til, skriver lokalmediet Belfast Telegraph.

En container fyldt med dåser, som menes at være ankommet fra Tyskland, ødelagde maskinen. De ansatte på fabrikken opdagede, at flere af dem var fyldt med ’human waste’ – hvilket både kan oversættes med urin eller afføring.

- Det var helt forfærdeligt, og maskinerne måtte slukkes i 15 timer for at blive renset. Det var unormalt, for normalt kommer dåserne fra andre steder i Storbritannien, men denne gang kom de åbenbart fra Tyskland, siger en kilde til avisen.

Rygterne går nu om, hvordan dåserne er blevet fyldt. Nogle spekulerer i, om en immigrant har taget turen i lastbilen og været nødt til at bruge dåserne som toilet.

Virksomheden bekræfter, at sagen bliver politiundersøgt og understreger, at ingen af de berørte produkter er kommet ud på markedet.

Politiet undersøger nu fabrikken efter episoden. Coca Cola siger, at man tager sagen ekstremt alvorligt, og at sikkerhed og kvalitet i produkterne er meget vigtigt for virksomheden.