Politiker deler billede af Donald Trump: Næsten ikke til at genkende

Et billede af Donald Trump er dukket op på nettet, og mange mener, at den tidligere præsident er næsten til at kende

Torsdag i sidste uge delte republikanske senatskandidat Sean Parnell et billede af Donald Trump, hvor den tidligere præsident ser ud til at have tabt sig.

Læs også

En tur på Facebook fik 21-årig mand fra Aarhus til at ringe til politiet

Billedet har ikke blot skabt stor opmærksomhed omkring den tidligere præsidents vægttab, men har også hældt benzin på bålet i forhold til rygterne om, at han stiller op til præsidentvalget i 2024.

Det er dog ikke alle, der mener, at det faktisk er et rigtigt billede. Flere peger nemlig på, at der er tale om et falsk billede.

"Det er tid til at vinde Pennsylvania og redde Amerika! Kom så," skrev Parnell til billedet.

Det nye billede står i skarp kontrast til tidligere billeder af Donald Trump, der stammer fra begivenheder tidligere på året.

"Holy f**k. Det er meget photoshoppet," skrev en person, mens en anden person skrev: "Det billede er falsk som helvede."

"Er det en voksfigur af præsident Trump?" har en tredje person skrevet som kommentar til billedet.

Det var dog ikke alle, der mente, at det var falsk. Der var nemlig også flere personer, der komplimenterede billedet.

"Donald ser så glad og sund ud. Det er dejligt at se ham slappe af og tage sig tid til sig selv. Det kan virkelig betale sig," har en person skrevet.

"Jeg vil ikke lyve. Han ser faktisk meget bedre ud fysisk. Ikke en Trump-fan, men det er rart at se nogen komme sig sådan," lød det fra en anden person.

At Donald Trump tilsyneladende har tabt sig, har medført, at der igen er blevet sat gang i rygterne om, at han har planer om at stille op til præsidentvalget i 2024.

Det er tidligere blevet rapporteret, at Donald Trump havde tabt sig 6,8 kg i april, og at han var stoppet med spraytan, for i stedet at tage sol naturligt på sin Mar-a-Lago-ejendom.

Foto: Twitter/Sean Parnell

Business Insider har også tidligere skrevet, at Trumps rådgivere har set forbedringer i hans helbred, da han har ændret sin kost og er begyndt regelmæssigt at spille golf.

"Gæster på Mar-a-Lago kommenterer ofte, at han ser godt ud i løbet af de sidste par måneder. Han har det også godt," sagde en kilde til Business Insider.

Læs også

Spionprogram overtager iPhones: Nu kommer Apple med nødopdatering

Donald Trump har hverken bekræftet eller afvist, at han har planer om at stille op til præsidentvalget i 2024.

 

Dagens Gossip