Popstjerne rasende: Intime topløse billeder lækket på nettet

Den amerikanske popsangerinde Iggy Azalea er såret og rasende for tiden. Det skyldes, at private topløse billeder hun har fået taget, er blevet lækket på nettet.

Hun optræder ofte uden særlig meget tøj på kroppen, og hun står bag en af de mest sexede musikvideoer fra det nye årtusinde, da hun twerkede igennem sammen med Jennifer Lopez i sangen Booty.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan være blufærdig og ikke ønsker, at hele verden skal have adgang til at se en helt blottet. Det er netop det, der er sket for popstjernen Iggy Azalea, der har fået lækket nogle særdeles private billeder.

Som resultat har popstjernen valgt at trække sig selv fra de sociale medier, hvor hun inden da nåede at fortælle på det sociale medie twitter, hvad det var, der pludselig var hændt hende.

Læs også

Miley Cyrus kommer til Danmark - Fejrer det ved at dele nøgenbillede

Billederne der pludselig er blevet lækket, blev taget i forbindelse med et fotoshoot for det kendte magasin, GQ. Magasinet har ofte kendte kvinder som forsidecover, hvor de er letpåklædte, men hvor de fleste gør det med bryster tildækket, så valgte Iggy Azalea at lade brysterne være fremme. Hvert fald til private billeder, som ikke skulle udgives.

“Mange højtprofilerede kvinder har taget coverbilleder til GQ med strategisk placerede hænder, der blandt andet dækker deres bryster. Jeg har altid ment, at de var meget smukke, så jeg greb muligheden,” skriver hun på sin twitter ifølge det amerikanske medie People.com.

 

Billederne skulle have været slettet

I de seneste tre år har der heller ikke været skyggen af popstjernens intime billeder på nettet, men forleden gik det så galt. Pludselig begyndte billederne at florere adskillige hjemmesider, og det er altså uden samtykke fra Iggy Azalea.

Hun fortæller i sit opslag på twitter, at hun følte sig komfortabel med at få taget billederne, da hun aldrig havde set nogle billeder fra GQ blive lækket, og derfor tog hun også chancen med de topløse billeder.

Hun er dog meget overrasket over, at billederne fortsat eksisterer, da hun havde forstået, at billederne skulle slettes lige efter, at de endelige billeder var udvalgt.

“Jeg gav aldrig samtykke til at tage topløse billeder med henblik på udgivelse. Det var min forståelse, INDEN de blev taget, at GQ ikke udgiver topløse billeder. Der var ingen grund til, at nogle skulle have beholdt dem. Jeg er overrasket og sur over, at de ikke blev slettet omgående efter, at de endelige billeder var udvalgt,” fortæller hun i sit opslag.

Foto: Shutterstock.com

Det amerikanske tabloidmedie, TMZ beretter om, at fotografen på sin egen Instagramprofil har skrevet, at billederne er blevet stjålet fra ham, og at de er blevet offentliggjort uden hans tilladelse.

Hvis det lykkes at finde frem til den skyldige, så kan vedkommende være helt sikker på, at Iggy Azalea ønsker at politianmelde personen.

Læs også

Mand udelukket på livstid: Sad i fitnesscenter og onanerede til kvinder der squattede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip