Populær skuespiller død: Blev kun 50 år

Skrevet af Kamille Isaksen

21/02/2024
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Ewen MacIntosh, som bedst er kendt for sin rolle som Keith i den populære britiske tv-serie "The Office", er på tragisk vis afgået ved døden i en alder af 50 år. 

Hans bortgang blev bekræftet af hans management, JustRight, som udtrykte dyb sorg over tabet af det, de beskriver som et "elsket komediegeni". 

Ewen MacIntosh's familie har udtrykt taknemmelighed over for alle, der har støttet ham gennem årene, især personalet på Willow Green Care Home, hvor han tilbragte sine sidste dage.

Det skriver The Guardian

Der er planlagt en privat kremering for Ewen MacIntosh's familie og nære venner, mens en offentlig mindehøjtidelighed vil blive afholdt senere på året for at fejre hans liv og karriere. 

Nyheden om Ewen MacIntosh's bortgang har udløst en bølge af kondolencer og hyldester fra kollegaer og fans verden over. Blandt dem er Ed Scott, en nær ven af Ewen MacIntosh, som mindes ham for hans personlighed og venskab ud over hans offentlige persona som Keith fra "The Office".

Ud over sin ikoniske rolle i "The Office" havde Ewen MacIntosh en alsidig karriere, der spændte over tv, film og teater. Han medvirkede i en række andre velkendte britiske tv-serier, herunder "Little Britain", "Miranda" og "EastEnders", samt i filmen "The Lobster". 

Dødsårsagen er endnu ikke offentliggjort, men MacIntosh's arv som en talentfuld skuespiller og komiker vil leve videre.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familien og de pårørende i denne svære tid.