Populær TikTok-udfordring kan slå dig ihjel: Det her må du ALDRIG gøre

Foto: Privat

Det kan være livsfarligt at lege med strøm, og derfor bør du for alt i verden også undlade at prøve denne udfordring.

Du har højst sandsynligt hørt om det sociale medie TikTok, hvor folk har mulighed for at uploade korte videoer, som kan blive set af millioner af folk verden over.

På TikTok sker det ganske ofte, at der bliver startet forskellige trends og udfordringer, og det er også tilfældet nu.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Denne udfordring er dog ikke noget, som hverken børn eller voksne skal begive sig ud i, da det kan være livsfarligt.

Udfordringen går i bund og grund ud på, at man skal sætte en telefonoplader ind i en stikkontakt, men sørge for, at opladeren ikke sidder helt inde.

Foto: TikTok

Derefter skal man tage en mønt, og lade den røre den del af opladerens ben, der ikke er helt inde i stikkontakten. Når man gør det, vil det skabe masser af gnister, men det kan også være livsfarligt.

Foto: TikTok

“Resultatet heraf er, at nogen vil komme alvorligt til skade. Hvert år dør der mange mennesker på grund af elektriske stød. Det kan dræbe dig, hvis du er uheldig,” lyder det fra brandmanden Michael Clusker fra Carlisle ifølge det britiske medie The Sun.

Foto: TikTok

Hvis man begiver sig ud i den farlige udfordring, så vil det både kunne medføre, at man får elektrisk stød, men det vil også kunne starte en brand, som kan være til fare for både dig og andre.

Derfor bør du undlade at prøve denne udfordring, og sørge for generelt at holde ting ud af stikkontakter, som ikke bør være der.

Læs også

Coop melder ud: Nu tager de konsekvensen

 

 

Dagens Gossip