Populær tv-stjerne død

Foto: Shutterstock.com

Den kendte skuespiller er gået bort i en alder af 78 år.

Den amerikanske komiker og skuespiller Richard Jay Belzer er gået bort i en alder af 78 år. Det er blevet bekræftet af hans ven og forfatter Bill Scheft over for mediet Hollywood Reporter.

"Han havde mange problemer med helbredet, og hans sidste ord var: Fuck dig," lød det fra Bill Scheft, da han udtalte sig til det amerikanske medie, ifølge Ekstra Bladet.

I løbet af sin karriere nåede Richard Jay Belzer at spille med i en lang række tv-serier. Han var dog i høj grad kendt for sine roller som politiefterforsker som John Munch, som han først spillede i 'Homicide: Life on the Street' og efterfølgende i 'Law & Order: Special Victims Unit'.

Det var dog ikke i en tv-serie, at han fik sin debut. Det var derimod i en film. Richard Jay Belzer fik nemlig sin debut på skærmen i filmen 'The Groove Tube' tilbage i 1974.

Foto: Shutterstock.com

Det var dog ikke blot som skuespiller, at han skabte et navn for sig selv. Det gjorde han også som komiker, og det førte blandt andet til, at han var opvarmer for publikum for 'Saturday Night Live', hvor han også havde tre gæsteoptrædener.

"Jeg er så ked af at høre om Richars Belzers død. Jeg elskede denne fyr så højt. Han var en af mine første venner, da jeg kom til New York for at lave Saturday Night Live," lyder det fra Laraine Newman, der er caster på 'Saturday Night Live'.

Som sagt, så er det især tv-serien 'Law & Order: Special Victims Unit', der har været med til at gøre ham kendt.

Han spillede rollen som John Munch fra 1999 og helt frem til 2016. I denne periode nåede han at spille rollen i intet mindre end 326 afsnit.

Læs også

DMI med nedslående nyt: Ny 'storm' på vej

 

.

Dagens Gossip