Populær tv-stjerne død: Blev kun 40 år

Skrevet af Kamille Isaksen

29/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Den britiske tv-personlighed George Gilbey, som bedst er kendt for sin deltagelse i realityprogrammet "Gogglebox", er tragisk afgået ved døden i en alder af blot 40 år. Denne sørgelige nyhed er blevet bekræftet af en talsperson for "Gogglebox" til Sky News

George Gilbey blev et velkendt ansigt i britiske hjem gennem sin medvirken i otte sæsoner af programmet sammen med sin mor, Linda, og stedfar, Pete. I forbindelse med hans pludselige bortgang har familien udtrykt ønske om privatliv og har modtaget kondolencer og støtte fra både programmet og det bredere publikum.

George Gilbeys dødsfald skete under tragiske omstændigheder efter en arbejdsulykke i Shoebury, en kystby i Southend-on-Sea, Essex. 

Politiets rapporter angiver, at George Gilbey arbejdede i højden, da han faldt og pådrog sig alvorlige skader, der førte til hans død på ulykkesstedet, på trods af indsatsen fra både ambulance og luftambulance. 

Udover sin karriere i "Gogglebox", huskes Gilbey også for sin deltagelse i "Celebrity Big Brother" i 2014, hvor han ligeledes vandt publikums hjerter. Hans pludselige bortgang efterlader et tomrum i det britiske reality-tv-landskab og hos de mange, der betragtede ham som en del af deres tv-familie.

Vi, her på redaktionen, sender de varmeste tanker til familien og de pårørende i denne svære tid.