Postbud tilsviner hus: Ejerne svarer igen med genial besked

Privatfoto: Annette Barrett

Postbudet var ude at levere breve, men han blev såmænd fanget af et kamera, hvor man i optagelserne kan høre, at han sviner huset til.

40-årige Annette Barrett blev meget chokeret, da hun tjekkede sin optagelser fra sit kamera, hun har ved døren. Hun valgte at tjekke optagelserne, da hun forsøgte at finde ud af, om hendes pakke var blevet stjålet. 

Annette, som kommer fra Walsall, West Mids, endte dog med at opfange noget helt andet, som dog også var meget chokerende. De optagelser, som kameraet har opfanget, har nemlig fanget et postbud, der ringer på Annettes dørklokke, mens han står med sine breve. 

Det skriver The Sun.

Privatfoto: Annette Barrett

Læs også

Bizart lovforslag: Piger skal vise underliv for at dyrke sport

Han ser meget fortabt ud, og han ender med at få en hård tone, hvorefter han meget højlydt siger, at hendes hus er forfærdeligt og ulækkert. 

Annette, der arbejder for Jaguar Land Rover, og som endda fortæller, at hun altid har gjort meget, for at holde sit hjem rent og nydeligt, kunne slet ikke tro, hvad hun hørte.

Privatfoto: Annette Barrett

"Jeg var bare så chokeret," fortæller hun til The Sun, hvorefter hun tilføjer:

"Jeg ville bedre kunne forstå ham, hvis mit hus var et hul, men jeg har et dejligt og nydeligt hus, og det er jeg meget stolt af. Jeg har sågar en nydelig baghave." 

Hun fortæller, at det var sjovt, da hun først så optagelserne, men at hun begyndte at tænke mere og mere over det. Hun kan dog stadig ikke forstå, hvor det lige var hends hus, han ikke kunne lide.

Privatfoto: Annette Barrett

"Jeg ved ikke, om det drejer sig om hele kvarteret, men der findes meget værre gader."

Annettes kæreste, som hun deler huset med, valgte at hænge en seddel på døren til postbudet. Han har dog senere benægtet beskyldningerne.

Privatfoto: Annette Barrett

"'Lortehuset' har anmeldt dig - og smil, du bliver filmet." 

Optagelserne viser, at postbudet læser den seddel, de har hængt på døren. Han benægter dog at have sagt noget som helst. 

Royal Mail, hvor postbudet arbejder, har været ude at kommentere på sagen.

"Vi forventer, at alle vores ansatte udviser en anstændig adfærd. Det gælder både, når de er hos os, men det gælder også, når de leverer eller afhenter post. Vi minder dem ofte om, at de spiller en vigtig rolle i deres lokalsamfund."

Læs også

Uhyggelig robot skal undervise børn

 

Dagens Gossip