Professionel gamer dræbt af konkurrent

Foto: Privat

En 18-årig dreng er blevet anholdt og tiltalt for drabet på en 19-årig professionel gamer.

En professionel gamer har angiveligt stukket en konkurrerende 'Call of Duty'-stjerne ihjel, hvorefter han har delt en grusom video af ofrets blodige krop på de sociale medier. Det skriver Daily Mirror.

Læs også

Lady Gagas bulldogs stjålet: Hundelufter skudt

18-årige Guilherme Alves Costa er blevet anholdt og tiltalt for drabet på 19-årige Ingrid Oliveira Bueno da Silva, der var en talentfuld professionel gamer fra Sao Paulo i Brasilien. 

De to gamere spillede på konkurrerende hold i spillet 'Call of Duty: Mobile', og hun var efter sigende på besøg i hans hus, for at deltage i en fælles konkurrence.  

Guilherme Alves Costa er kendt som 'Flashlight' og spillede for holdet 'Gamers Elite', mens offeret spillede for 'FBI E-Sports' og var kendt som 'Sol'.

Foto: Privat

Lokale medier, at den påståede gerningsmand har udarbejdet et omfattende skriv, hvori han forklarer, hvorfor han begik den forfærdelige forbrydelse. Heri beskrev han bl.a., at årsagen var, at han var træt af livet, ikke havde nogen mål, og ikke fungere sammen med andre mennesker. 

Det var en række andre gamere, der slog alarm, efter at gerningsmanden havde delt en video af offerets blodige krop på WhatsApp. I videoklippet kunne man angiveligt høre gerningsmanden grine. 

I det forfærdelige klip, der tilsyneladende blev delt efter drabet, sagde han: "Du tænker sikkert, at det er maling eller at det er redigeret eller noget, men det er det ikke." 

"Jeg har virkelig dræbt hende. Forstår I det? Jeg har også en bog. Jeg bad nogle personer om at dele den. Jeg håber, at du læser den. Den indeholder nogle sandheder."

Foto: Privat

Gerningsmanden flygtede angiveligt fra stedet, men politiet blev tilkaldt, da hans bror kom hjem og fandt den unge kvinde, som han ikke kendte, liggende bevidstløs på gulvet. 

Det hævdes desuden, at gerningsmanden ringede til sin familie for at fortælle dem, at han ville begå selvmord. Det lykkedes dog hans bror at tale ham ud af det, og i stedet at overgive sig til politiet, hvilket han gjorde. 

Da gerningsmanden efter sin anholdelse blev spurgt om, hvorfor han dræbte offeret, svarede han: "Jeg havde lyst."

Foto: Privat

Og det siges, at han har fortalt politiet, at offeret havde 'krydset hans vej', og at han havde planlagt forbrydelsen i to uger. 

Kilder siger, at han har skrevet en 52-siders bog, hvori han forklarer hans motiv, som i øjeblikket bliver undersøgt af sagens efterforskere.

Læs også

13.300 tons døde mink skal graves op: Så meget kommer det til at koste

En talsmand for Gamers Elite fortalte lokale medier, at holdets ledelse aldrig havde mødt den mistænkte, og at medlemmer af holdet er chokerede over Alves Costas handlinger. 

 

Dagens Gossip