Putins allieret: Denne by vil blive den første, som får bomber over sig i en 3. Verdenskrig

Foto: Shutterstock

En nær allieret løfter nu sløret for noget af det, Rusland vil gøre i en 3. Verdenskrig.

Frygten for en 3. Verdenskrig er ikke blevet mindre siden 24. februar, hvor Rusland invaderede Ukraine. Siden da er linjerne mellem særligt Vesten og Rusland blevet trukket op. Det har fået mange til at frygte for en ny verdenskrig.

Selvom Ukraine ikke er medlem af NATO, så har de fleste NATO-lande inklusiv Danmark donerede våben til Ukraine. Det bliver i Rusland opfattet således at Vesten indirekte er med i krigen mod Rusland.

Læs også

Ny aftale sparer dansker for millioner: Stor gruppe danskere får skattefrit beløb

Andrey Gurulyov er medlem af det russiske parlament for partiet Forenet Rusland. Samme parti som Vladimir Putin. Han har for nylig deltaget i et interview med den russiske statskanal Channel 1.

Her talte han om, hvad Rusland vil gøre i en eventuel 3. Verdenskrig. 

"Vi vil ødelægge hele gruppen af ​​fjendens rumsatellitter under den første luftoperation. Vi vil være ligeglad med, om de er amerikanske eller britiske, vi ville se dem alle som NATO. For det andet vil vi mildne hele systemet med anti-missilforsvar, overalt og 100 procent," sagde Andrey Gurulyov ifølge Mirror.

Hvis man skulle være interesseret i at vide, hvor Rusland vil starte med at smide bomber, så er svaret ikke ret langt fra Danmark.

”For det tredje vil vi bestemt ikke starte fra Warszawa, Paris eller Berlin. Den første, der bliver ramt, bliver London. Det er krystalklart, at truslen mod verden kommer fra angelsakserne (englændere).”

Andrey Gurulyov har også en fortid i det russiske militær, hvor han har rang af generalløjtnant. I dansk regi er det den næsthøjeste rang, man kan få i Hæren.

Læs også

Det kan blive dyrt: Hver 6. dropper det

 

Dagens Gossip