Rapper i retten: Skar tissemanden af lærer

Foto: Shutterstock

En rapper er anklaget for at have skåret tissemanden af en 35-årig lærer med en 30 centimeter lang køkkenkniv.

En spansk rapper har tidligere i dag været i retten, hvor han har stået anklaget for at skære en britisk lærers penis af med en 30 centimeter lang køkkenkniv for ca. 1.500 kroner. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Verdens første hotel i rummet: Plads til 400 personer

Statsanklagere vil have Aaron Beltran fængslet i fire år og seks måneder, hvis han bliver fundet skyldig i forbrydelsen. 

Forud for retssagen blev en anklage frigivet, hvori det står, at den 35.årige brite, en engelsk lærer ved navn Andrew B, tilbød sin lejlighedskammerat en aftale, hvor betalingen ville afhænge af, hvor mange gange en blodig video af amputationen ville blive set på sociale medier. 

Minimumsbetalingen ville være cirka 1.500 kroner, mens den maksimale betaling ville være cirka 18.500 kroner. 

Den noget specielle aftale, der førte til amputationen den 8. marts 2019, vil blive ført af anklagere ved en domstol i Zaragoza.

Den spanske rapper Aaron Beltran er anklaget for at have skæret en britisk lærers penis af med en køkkenkniv for 1.500 kroner.

Politiet blev tilkaldt til en gade i centrum, efter at den udstationerede lærer, der arbejdede på et sprogakademi i Zaragoza, blev set stærkt blødende nær det lejede hjem, som han delte med Beltran og to andre lejere. 

En lokal avis hævdede på et tidspunkt, at politiet efterfølgende havde opdaget, at han havde registreret sig på et socialt medie, hvor han et par uger tidligere forsøgte at finde en kandidat til at filme, at han lemlæstede sig selv. Dette er senere blevet afvist af politiet. 

Anklagerne har erkendt, at amputationen skete med samtykke, men mener dog ikke, at det fritager den spanske rapper fra et strafferetligt ansvar.

Politiet fandt lærererens afskårede penis i en plastikpose i lejligheden, og den blev senere opereret på af læger på Zaragoza's Miguel Servet Hospital.

Den britiske lærer, der fik skåret sin penis af, har ikke meldt hændelsen til politiet, ligesom han også har givet afkald på sin ret til erstatning. Han tilbragte tre uger på hospitalet efter hændelsen, hvorefter han vendte tilbage til Storbritannien. 

Anklagerne har accepteret det faktum, at han lider af kønsdysfori. Hans penis er blevet opereret på, og ifølge Daily Mail fungerer den, som den skal.

Læs også

Kvinde fundet død i sit hjem: Glemt af hjemmehjælpen i en måned

Det forventes, at Beltrans advokat vil argumentere for, at hans klient ikke var ansvarlig for amputationen og derfor også anmode om frikendelse. 

 

Dagens Gossip