Rasende kvinde fandt kæresten i sengen med en anden: Så tog hun drastisk beslutning som hævn

Skrevet af Nicolai Busekist

03/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En rasende kæreste opdagede sin kæreste utroskab, og besluttede sig for at tage hævn på meget en meget drastisk måde.

Mest læste i dag

En video, der viser en kvindes hævn mod sin utro kæreste, er gået viralt på det sociale medie TikTok. Hændelsen fandt sted i Bedford-Stuyvesant i Brooklyn, hvor kvinden smed kærestens tøj og øvrige ejendele ud på fortovet, efter at have opdaget ham i utroskab.

Den 34-årige kvinde kom angiveligt hjem, hvor hun fandt sin kæreste i sengen med en anden kvinde. Det gjorde hende rasende, og hun begyndte derfor at smide hans ejendele ud fra deres lejlighed.

Det er naturligvis et problem, da deres lejlighed befinder sig på sjette etage. Derfor var det ikke alle ejendele, der havnede samme sted på gaden. Derimod blev det spredt til højre og venstre.

Ifølge Daily Mail er det en nabo, der har optaget den komiske hændelse. Hun har delt videoen med en tekst om, at 'det er, hvad der sker, når jeg vender hjem til New York'. Derefter filmer hun på bjerget af tøj og andre ejendele, der har bygget sig op på fortovet.

Flere personer var desuden stoppet op, fordi de var nysgerrige over, hvad der foregik. Desuden var politiet også dukket op, hvilket vidner om, at situationen måske gik lidt over gevind.

"Den her kvinde er skør," sagde en person, mens publikum brølede som svar på det.

"Hun giver dem et show. Hun smider stadig med ting, og politiet er udenfor nu," siger naboen, mens naboen fortsat skriger med sine lungers fulde kraft.

Videooptagelser af gaden nedenfor lejligheden viser tydeligt, at det ikke blot er tøj, der er blevet kastet ud fra sjette etage. Ifølge Daily Mail blev der også både kastet en vase, en skammel, et spejl og endda også køkkenmaskiner ned på gaden.

"Han er heldig, at han ikke er derinde, ellers ryger han også ud over balkonen," skrev en bruger som kommentar til videoen.

Kvinden var så rasende over kærestens utroskab, at hun til sidst besluttede sig for at smide tøjet. Ifølge politiet blev hun efterfølgende kørt på Elmhurst Hospital til nærmere undersøgelse.

Betjentene sørgede også for at spærre vejen under lejlighed af, mens en mand, der menes at være hendes kæreste, løb rundt og samlede sine ejendele sammen.

Et træ foran lejligheden var fyldt med hans ejendele, hvilket de endda var nødt til at fælde for at gøre plads til et sikkerhedsnet. Angiveligt var politi og brandvæsen bange for, at den rasende kvinde selv ville springe ud fra altanen.

Hændelsen fandt sted på Columbus Place i en normalt stille ejendom. Naboerne sagde, at de var chokerede over dramaet, fordi de aldrig havde hørt parret - som havde boet i bygningen i fem år - skændes før.