'Rasende mor' beder kvinde om at forlade strand på grund af 'upassende' bikini

Foto: Privat

En yngre kvinde har delt sine frustrationer på de sociale medier, efter at være blevet tvunget til at forlade en strand, fordi en vred mor fandt hendes bikini 'upassende'.

Savannah Sims solbadede på en strand på Hawaii, da en familie slog sig ned i sandet ved siden af hende. Kort efter opstod der problemer mellem Savannah og familien.

Efter at have overført, at moderen fortalte sin partner, at Savannahs bikini ikke 'er OK', valgte hun at konfrontere dem. Herefter blev hun bedt om at forlade stranden.

Læs også

Sænker afgiften: Fra næste fredag får du billigere strøm

For at undgå en ophedet diskussion, besluttede Savannah sig for at forlade stranden. Hele oplevelsen har hun dokumenteret i en video på TikTok, hvor hun også beskriver det som 'den værste oplevelse'. Derudover viser hun også hendes bikini frem. 

Langt de fleste brugere, der har kommenteret videoen, har taget Savannahs parti. Der er dog også enkelte bruger, der har taget morens side, da de mener, at 'hun har en pointe'.

Foto: TikTok

"Moren startede med at sige til sin kæreste: 'Nej, jeg kan ikke have det' og 'Det er ikke i orden'," siger Savannah i videoen. 

"Jeg kigger op, og hun kigger på mig, så jeg spurgte, om der er et problem." 

"Hun sagde, at hun ikke ville se på min bagdel og 'damedele'," sagde hun, og forsatte: "Jeg lå på ryggen, så hun ikke engang se min bagdel." 

På dette tidspunkt i videoen vender Savannah kameraet rundt for at vise sin grønne bikini. 

"For at gøre det klart, så er dette, hvad jeg har på. Temmelig normalt, ikke?"

Foto: TikTok

Herefter sagde hun, at hun forsøgte at være respektfuld på grund af børnene, og spurgte moderen: "Hvad vil du have mig til at dække?" 

Hun blev dog meget chokeret, da hun hørte, at kvinden ville have hende til at forlade stranden. 

"Hun ville have mig til at gå. Hun sagde, at jeg var i vejen," lyder det fra Savannah, som forklarede, at hun 'rejse sig og gik', og at oplevelsen havde 'ødelagt' hendes dag. 

Videoen, der er blevet set næsten en million gange siden den blev delt d. 11. april, har skabt stor debat omkring kvinders bikinier.  

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a #hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared #sharing #fyp #respect #love

♬ original sound - Savannah Sims
🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a #hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared #sharing #fyp #respect #love

"Men det er en strand. Hvad forventer hun?" skriver en bruger, mens en anden skriver: "Du skulle bare være blevet. Du gjorde intet forkert." 

"Det er der, at du bare tage din solbriller på og ignorerer dem. De skulle have passet sig selv," skriver en tredje. 

Der var dog også enkelte brugere, der udtrykte, at de er enige med moderen. Enkelte fortalte hende, at hendes 'bagdel ikke er dækket'.

"Jeg kan kun forestille mig, at hvis du ses i visse vinkler, vil du også vise andre ting," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Det er virkelig en lille bikini."

Læs også

Ville hjælpe med at bære spabad ind i haven: Det skulle han aldrig have gjort

 

 

Dagens Gossip