Rekordstor mængde narko fundet blandt baby-wipes: Kokain for 90 millioner kroner

Foto: U.S. Customs and Border Protection

Mere end 500 kilo kokain er blevet fundet i en rekordstor beslaglæggelse.

Fredag var en umådelig god dag på arbejdet for særligt én amerikansk grænsebetjent ved grænseovergangen nær Laredo i Texas ved grænsen mellem USA og Mexico. 

Vedkommende valgte nemlig ifølge Fox News at standse en Stoughton lastbil fra 2016 for at undersøge den nærmere, og det viste sig at være en beslutning, som nok godt kan føre til en lille lønbonus.

Læs også

Dansk narko-bedstemor i problemer: Snuppet i lufthavnen med 5 kilo heroin

I lastbilen, som ifølge papirerne kørte med baby-wipes, fandt grænsebetjentene nemlig en enorm mængde kokain fordelt ud over 1935 pakker. 

Alt i alt blev der fundet cirka 695 kilo kokain, hvilket har en gadeværdi på næsten 90 millioner kroner, og så er det faktisk så stor en mængde, at det er den største narko-beslaglæggelse i Texas i to årtier.

Foto: U.S. Customs and Border Protection

Randy Howe, som er chef for grænseafdelingen i Laredo, har kaldt fundet for en "kolossal, rekord-stor beslaglæggelse," og Alberto Flores, som er 'Port Director' ved 'Laredo Port of Entry', har ligeledes udtalt: 

"Beslaglæggelsen er et fantastisk eksempel på grænsekontrollens værd, og hvordan det hjælper med at forhindre farlig narkotika i at komme frem til vores samfund."

Grænsebetjente fra den lokale afdeling og specialagenter fra 'U.S. Immigration and Customs Enforment-Homeland Security Investigations' efterforsker i øjeblikket ifølge en udtalelse sagen i fællesskab.

Læs også

Robert raser over sandwich-shop: Skrev grov besked på konens sandwich

 

 

 

 

Dagens Gossip