Rengøringsdamen gør rent på hotelværelset: Får et chok, da hun løfter dynen

Foto: Privat

En rengøringsdame skulle til at rengøre et hotelværelse. Da hun løfter dynen på sengen, får hun et chok

Hvad der blot skulle have været en helt almindelig dag på arbejde for denne rengøringsdame, blev pludselig en tand bedre, da to unge mænd besluttede sig for at give hende en lille overraskelse.

Josh og Kyle, der sammen driver YouTube-kanalen Give Back Films havde besluttet sig for at overraske en heldig person. Valget faldt på denne kvinde, som arbejder som rengøringsdame på et lille hotel i USA.

Læs også

Hele historien begyndte, da hun blev ansat som rengøringsdame på det lille hotel, fordi den tidligere rengøringsdame havde sagt sit job op. Kvinden kom ind og spurgte efter et job, og chefen besluttede sig for at give hende en chance.

Efterfølgende har det vist sig at være en god beslutning, da hun har været både flittig og hårdtarbejdende. Hun formåede at chefen med sin effektivitet og arbejdsvilje samt sit initiativ.

"Vi ville give hende en chance. Hun havde ingen penge. Kun lidt penge tilbage. Så det blev godt for begge parter til sidst. Hun har gjort et godt arbejde. Et fantastisk arbejde," siger hendes chef i videoen.

Josh og Kyle kunne fornemme, at den flittige rengøringsdame godt kunne bruge lidt ekstra opmuntring, og noget, der kunne minde hende om hendes store indsats. Derfor besluttede de sig for at efterlade en lille overraskelse til hende i sengen.

De placerede kameraer i værelset, så de kunne få hendes reaktion på filmen, hvilket i sidste ende blev til en video, de har delt på YouTube. Det er tydeligt at se, at det betyder meget for hende, at få en sådan mængde drikkepenge.

"Du fortjener det, for du udfører et godt arbejde," får rengøringsdame at vide, efter at have fået den overraskelse, der blev efterladt til hende i en af sengene på værelset.

Læs også

Dette sker med din krop, hvis du springer badet over i bare to dage

 

Dagens Gossip