Rig enke efterlader hele sin formue til sine katte i stedet for familie og venner

17/05/2023 15:15

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da hun døde fik hverken venner eller familie del af de mange penge. Det hun skrev i sit testamente chokerede dem alle.

Mest læste i dag

Kæledyr gør vores liv en smule mere specielle. At have et kæledyr betyder at have en ven, som aldrig dømmer dig eller stiller spørgsmålstegn ved dine valg.

Men hvad sker der med kæledyrene, når deres ejere dør? Tilsyneladende fortsætter nogle med at leve luksuriøse liv takket være formuen, deres mennesker efterlader dem.

Ja, hvis du ikke vidste det, kan dyr arve penge og andre værdifulde ejendele.

En kvinde ved navn Ellen Frey-Wouters var en stolt ejer af to smukke katte, Troy og Tiger. Hun tog virkelig godt vare på dem og havde dem, siden de var små killinger. Vel vidende at efter hendes død kunne kattene ende på gaden, besluttede hun at efterlade hele sin formue til dem, hvilket var omkring $300.000 (2 millioner kroner red.). Det skriver flere medier heriblandt NY Post.

Ellen udpegede også en omsorgsperson til sine dyr, en kvinde ved navn Dahlia Grizzle, som nu passer kattene, da Ellen døde i en alder af 88.

Gennem sit liv oplevede Ellen mange tab. Hendes mand døde i 1989, og hendes eneste barn døde, da han stadig var meget ung, så Ellen fandt trøst i sine kattes selskab.

Hvis Troy og Tiger skulle dø, ville den resterende formue blive overdraget til Ellens søster.

Lige nu lever kattene et meget behageligt liv. De sover på store senge med silkelagner og får mad, der er specielt tilberedt til dem.

Sådan ser de to rige katte ud. Foto: Privat

Denne beslutning chokerede mange, men det er ikke første gang, at nogen efterlader deres formue til deres kæledyr. Der er masser af historier om mennesker, der gjorde, hvad Ellen gjorde.

Da Leona Helmsley, en milliardær fra New York kendt for sin arrogance, døde, var det hendes hund, der arvede hendes formue.

Hvad er dine tanker om dette? Mener du, at det, disse to kvinder gjorde, var det rigtige at gøre?