"Risikerer at dø”: Læge langer ud efter Trump

Foto: Shutterstock.com

En læge fra det hospital, hvor Donald Trump har været indlagt, er ikke vild med den køretur, som præsidenten valgte at gennemføre i weekenden.

Den coronasmittede amerikanske præsident, Donald Trump, valgte at forlade Walter Reed National Military Medical Center, hvor han har været indlagt.

Læs også

DMI: Lyn og torden på vej

Det gjorde han for at vinke til de mange vælgere, der støtter Trump, som stod udenfor hospitalet. Det skete umiddelbart efter at præsidenten havde lagt en video op, hvor han takkede de hospitalsansatte og fastslog, at han havde ‘lært en masse’ om virussen, skriver News. 

“Det har været en interessant rejse. Jeg har lært en masse om COVID. Jeg har lært det ved at gå i skole - det her er ægte, det er ikke en ‘lad os læse en bog’-skole. Og jeg forstår det, og det er en meget interessant ting, og jeg kommer til at fortælle jer om det,.” fortalte Donald Trump blandt andet. Han takkede alle de mange tilhængere udenfor og afslørede, at han ville ‘give dem et lille surprise-besøg.

Derefter har hele verden kunne se optagelse af den smittede præsident med mundbind på siddende på bagsædet af en bil, hvor han vinkede ud til de mange støttere.

"Det er sindssygt"

Det har fået en læge til at lange ud efter præsidenten. Han sætter nemlig sine livvagters liv på spil. 

”Præsidentens bil er ikke kun skudsikker, men hermetisk forseglet mod kemiske angreb,” tweeterede dr. James Phillips, en læge fra Walter Reed National Military Medical Center. Derudover tilføjer han, at "hver eneste person i køretøjet under den fuldstændige unødvendige præsident 'kørsel' lige nu skal i karantæne i 14 dage".

"De kan blive syge. De kan dø. For et politisk stunt. Trump vælger at sætte deres liv i fare for et stunt. Det er sindsygt,” fastlår James Phillips. 

Herunder kan de du se tweets fra både Donald Trump, James Phillips og fra journalisten Philip Crowther.

 

 

 

 

 

 

Læs også

Annette Heick rørt til tårer: ’Gjorde hun virkelig det’

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip