Robbie Williams er smittet med coronavirus: "Han er ret syg"

Foto: Shutterstock

Verdensstjernen stak ellers af til Caribien, da coronasmitten tog til i England, fordi han var bange for at blive smittet.

Den 46-årige engelske verdensstjerne Robbie Williams er blevet testet positiv for coronavirus. Det rapporterer flere britiske medier, der ligeledes skriver, at sangeren har været 'ret syg'. Han er på nuværende tidspunkt i isolation – dog ikke i England, hvor han ellers residerer.

Læs også

Hårdt ramt af corona: Nu er der nyt fra Årgang 0-Stephanie

Robbie Williams har tidligere udtalt i et radiointerview, at han var 'ret neurotisk' og bange for at blive smittet med den verdensomspændende virus. 

På baggrund af dette besluttede Robbie Williams og familien at isolere sig i England tilbage i december. Da smitte for alvor begyndte at tage til i Storbritannien, besluttede han dog at rejse til Schweiz med sin hustru Ayda Field og deres fire børn. 

Her opholdt de sig dog ikke i længe, da de kort før nytår rejse videre til øen St. Barts i Caribien. Ifølge britiske medier har de her lejet en villa, der koster i omegnen af en million danske kroner om ugen. 

Heller ikke i Caribien har Robbie Williams åbenbart været i sikkerhed for at blive smittet med coronavirus, da han nu er testet positiv for virussen. 

"Han kan kun opholde sig i villaen, hvor han bor med sin familie. Det er selvfølgelig ikke det værste sted i verden at være isoleret, selv om han ikke kan tage til stranden. Han skal være isoleret i op til 14 dage," har en unavngiven kilde fortalt til det britiske medie Daily Mail.

Læs også

LIGE NU: Her bliver forbud forlænget

Robbie Williams og Ayda Field har været sammen siden 2006. De blev gift i 2010, og har sammen børnene Teddy på syv år, Charlton på fem, Coco på knap to år og Beau som er seks måneder gammel. De er alle nu i isolation sammen i villaen på St. Barts. 

 

Dagens Gossip