Russisk nyhedsvært: “Vi skulle have bombet dem under begravelsen”

Foto: Twitter

Det er gået de færrestes næser forbi at mandag, blev Dronning Elizabeth begravet. Det er heller ikke gået forbi de russiske medier.

En russisk nyhedsvært fortæller at Moskva skulle have bombet Storbritannien under Dronningens begravelse.

Den kontroversielle vært Olga Skabeyeva havde besøg af nogle gæster i studiet på den Russiske stats kanal, blot få timer efter at dronningen var blevet begravet.

Læs også

29-årig olympisk atlet sutter stadig på tommeltot: Sådan ser hendes tænder ud i dag

Den 37-årige, som har fået kælenavnet ‘Jern dukken af Putin TV’, diskuterede hvornår hendes land kunne bruge deres atomvåben, for at vise deres kræfter. Det skriver Unilad.

Olga var enig med hendes gæst, den pensionerede militærchef Andrey Gurulyov’s holdning om at Storbritanniens burde være Ruslands mål for angreb.

Julia Davis som følger Russiske medier, har delt en video på Twitter, hvor Olga siger: “Vi skulle have gjort det i dag, alle de vigtigste personer var der for begravelsen.”

“Hvorfor skulle vi bombe Ukraine eller Tyskland når Storbritannien, er roden til alt ondt?” Fortæller Gurulyov på den russiske stats kanal Russia-1.

Russia-1 er kendt for at vise propaganda til landet, og er den anden største kanal i Rusland.

Ifølge oplysninger, fortalte Gurulyov i sidste måned at den hurtigste måde at besejre og invadere Ukraine, var ved at ‘udslette de Britiske øer’ og gøre det til et ‘tredje verdensland’. Det skriver Yahoo News.

Læs også

Tragisk ulykke: 7-årig dreng død kort tid efter at han hoppede glad og livligt i sofaen

 

Dagens Gossip