Rygterne om Putins helbred tager til: Falder i søvn midt i møde

Foto: Shutterstock

Spekulationer om Putins helbred har taget til, efter at præsidenten angiveligt faldt i søvn under et møde med sin forsvarsminister.

Putins helbredsfrygt er eskaleret, efter at præsidenten så ud til at falde i søvn under et møde i Kreml med sin forsvarsminister.

Den russiske leder så oppustet ud, og det rygtes at han er under invaliderende kræftbehandling.

Læs også

Putin har erklæret sejr

Han blev set sammenkrummet og med blanke øjne i de utrolige optagelser. Der blev dog hurtigt skiftet fokus i klippet, da det så ud til, at han 'gled væk'.

I videoen ses den 69-årige Putin i Kreml bøjet over sit skrivebord, mens han uentusiastisk lykønsker sine tropper med at "befri" den østukrainske region Luhansk.

Siddende i et iscenesat tv-møde med forsvarsminister Sergei Shoigu fortæller en udslidt Putin sine styrker, der kæmpede i kampagnen for at erobre den strategisk vigtige region for at "hvile og udvikle deres kampkapacitet".

Rusland planlægger at lancere en jernbaneforbindelse mellem dens sydlige Rostov-region og Donetsk- og Luhansk-regionerne i det østlige Ukraine, rapporterede det statslige nyhedsbureau TASS tirsdag med henvisning til Rostov-regionens regering.

Rusland etablerede fuld kontrol over Luhansk-regionen søndag og kæmper for at drive ukrainske regeringsstyrker ud af det omstridte Donetsk. Det skriver The Sun.

Ursula von der Leyen, formanden for Europa-Kommissionen, har sagt, at Kremls mål er ødelæggelsen af ​​Ukraine.

Hun sagde, at Rusland ønskede at underminere Ukraines eksistens.

EU vil oprette en genopbygningsplatform for at koordinere genopbygningen af ​​Ukraine, når krigen slutter, tilføjede hun.

Læs også

16 personer omkommet i tragisk busulykke

 

 

Dagens Gossip