Rystet muslim raser mod McDonalds: Det var så forkert

Foto: Ritzau/Scanpix/Mike Blake

En 49-årig muslimsk mand fik serveret svinekød i sin mad fra McDonalds, og nu kræver han økonomisk kompensation.

Når man bestiller mad fra en restaurant, så forventer man naturligvis at få det, man har betalt for. Det var dog ikke tilfældet for en muslimsk mand fra Small Heath i England, da han fik den forkerte bestilling.

49-årige Fida Hussein er muslim og har derfor holdt sig fra svinekød i hele sit liv, og han bestilte derfor en McMuffin uden svinekød.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Da han kom hjem og satte tænderne i sin McMuffin, kunne han dog lynhurtigt smage, at der var noget galt.

“Jeg stolede på dem. Jeg sad og så Judge Judy (tv-program red.) og tog en bid af min McMuffin, og med det samme vidste jeg, at det var kød,” lyder det fra Fida Hussein til det lokale Birmingham Mail, inden han fortsatte:

“Smagen for forfærdelig. Jeg vidste det med det samme, og spyttede det ud. Det var så forkert. Det er et meget følsomt emne, og det kunne ske for hvem som helst, veganere eller folk der er på en særlig diæt,” fortæller han.

Den 49-årige mand tog tilbage til McDonalds, hvor han blev fortalt, at han kunne klage på nettet. Det valgte han at gøre, men han fik langt fra det, som han havde håbet på.

Vil have økonomisk kompensation

Svaret fra McDonalds lød, at problemet nu var løst, da han havde fået den rigtige bestilling efterfølgende. Som kompensation ville McDonalds give ham kuponer til gratis mad.

Den kompensation var Fida Hussein dog langt fra tilfreds med, og han håber på at få økonomisk kompensation.

“Jeg vil gerne have en ordentlig undskyldning og økonomisk kompensation. Jeg er knust. Jeg har slet ikke lyst til at komme der mere,” fortæller han til mediet.

Hvad mener du om den uheldige sag? Bør den 49-årige mand få en økonomisk kompensation, eller har han fået nok med en undskyldning og kuponer på gratis mad?

Læs også

Nu er der kommet ny benzin: Disse bilejere skal passe på

 

Dagens Gossip