Så meget brugte han på at få to centimeter mere 'dernede'

En tysk mand har brugt en mindre formue på at forlænge hans 'lille ven' mellem benene.

Tyske Murat K. har brugt 3600 euro, som svarer til over 25.000 kroner, på en operation, som har gjort hans penis større.

Murat besøgte en klinik i den tyske by Hannover, som specialiserer sig i den autologe fedt metode, som ifølge kirurgen, Dr Christian Kerpen, giver "to centimeter i længde og tykkelse".

Læs også

Faren døde i Irak: 15 år senere får sønnen en 16-års-fødselsdagsgave, han aldrig vil glemme

Den 49-årige kirurg er specialist i plastik og æstetisk kirurgi og arbejder på klinikken, som hedder Cosmopolitan Aesthetics, i Hannover, og det var ham, som udførte den forstørrende operation på Murat. Det skriver Ladbible

Den 36-årige patient var utilfreds med størrelsen på sit underliv, som målte "kun 7,5 centimer" - til sammenligning er gennemsnittet for en erigeret penis i Tyskland 13 centimeter, og i Danmark er det ifølge TV2 hele 15,3 centimeter. 

Murat havde altså en 'følgesvend', som var en del under gennemsnittet, og mange mænd vil nok kunne sætte sig ind i, hvorfor han ønskede at få et par centimeter mere. 

Ifølge ham selv har han forsøgt at forlænge hans penis i flere år, og han har brugt over 1000 euro (7500 kroner) på alle mulige forskellige produkter, som desværre ikke har hjulpet. "Jeg prøvede piller, cremer og penispumper og -forlængere til at gøre min penis længere. Jeg brugte over 1000 euro - ingenting hjalp!" har han således udtalt.

Heldigvis kunne Dr Kerpen, som udfører over 300 operationer om året, hjælpe ham, selvom han ikke nødvendigvis mener, at Muraks størrelse fejlede noget. "Du kan diskutere, hvad der er den rigtige størrelse, omkreds og form," har han således udtalt.

Dr Kerpen gennemførte dog operationen, som fungerer ved, at man tager fedt fra maven og injicerer i penis med en kanyle. Én time senere havde Murak således et underliv, som målte cirka to centimeter mere i både længde og tykkelse. 

Om operationen har Dr Kerpen udtalt: "To centimer mere i længde og tykkelse gør en stor forskel!"

Læs også

Bizar melding fra læger: Coronavirus kan påvirke penisstørrelse

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip