Sally og familien måtte aflyse ferien til over 20.000 kroner: Folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser hvorfor

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

17/03/2024
Foto: Facebook
Det blev på nul komma fem for meget for familien.

Dagens topnyheder

Der bliver sat varmerekorder på samlebånd i øjeblikket forskellige steder i det sydlige Europa. 

På trods af at sommervarme er noget, som de fleste elsker, så kan varmen også blive for meget - og det blev den for Sally og hendes familie. 

Det skriver The Mirror

De besluttede sig for at forlade Grækenland tre dage før deres ferie sluttede, da en utrolig hedebølge forvandlede deres hotel til en ‘gigantisk ovn’. 

Da temperaturen steg over 40 grader, besluttede de, at varmen blev for meget, og at de ikke længere kunne nyde opholdet. 

“Det var kvælende. Jeg har arbejdet i Texas og over hele kloden, men det var bare kvælende. Det fik dig til at føle dig svag og svimmel. Det kunne få dig til at føle dig utilpas, og vi mistede vores appetit – vi kunne ikke spise meget. Hvis jeg skulle tage til det sydlige Europa igen, ville jeg vælge at rejse i maj og undgå juli og august”, udtalte Sally og tilføjede: 

“Hotellet var designet med marmor og føltes som en kæmpe ovn”. 

Efter at have delt sin oplevelse på internettet, blev Sally mødt med forskellige reaktioner. 

Folk skrev, at det var normalt, og spurgte om ‘hun aldrig havde været i udlandet før’. 

Sally udtrykte også sin bekymring for de ældre britiske borgere på øen. Hun var lettet over at være tilbage i Storbritannien, hvor vejret er regnfuldt, vådt og koldt. 

De varme temperaturer forventes at fortsætte i de kommende dage, og både lokalbefolkningen og feriegæsterne rådes til at udvise forsigtighed.