Samantha skulle på arbejde: Fik et kæmpe chok da hun kom ud til sin bil

Foto: Privat

28-årige Samantha fik sig et kæmpe chok, da hun skulle sætte sig ud i sin bil for at køre på arbejde.

En gravid kvinde fik noget af en overraskelse over to omgange, da hun kom ud til sin bil for at køre på arbejde.

Sat fast til hendes dørhåndtag fandt hun nemlig liget af et råddent egern.

Læs også

Mand var konen utro med svigermor: Nu er de gift

Kvinden ved navn Samantha Taylor fra South Normanton, Derbyshire, blev mødt af det rædselsfulde syn, da hun skulle på arbejde tirsdag den 24. september og igen mandag den 28. september.

Samantha der til dagligt arbejder som musiklærer, fortæller, at hun er blevet meget rystet over fundet af de døde egern, og hun håber på, at de ansvarlige bliver fundet, så hun ikke længere skal bekymre sig om det.

Pludselig lå der et råddent egern

Første gang det skete, holdt Samanthas bil parkeret på Victoria Street, og da hun kom hen til sin Renault Clio, kunne hun se, at der lå et råddent egern i hendes dørhåndtag. Hun var chokeret og rystet over fundet, men i første omgang tænkte hun, at det nok bare var børn, der lavede narrestreger.

“Det var meget foruroligende at skulle håndtere,” lyder det fra Samantha ifølge Daily Star.

Hun valgte at flytte sin bil, så den blev parkeret et andet sted, men til kvindens rædsel, stoppede det ikke her. Mandag morgen skulle hun igen køre på arbejde, og atter engang var der et råddent egern sat fast til hendes dørhåndtag.

Denne gang bredte panikken sig i den 28-årige kvinde, der ikke længere tror, at det bare er narrestreger.

Privatfoto

“Jeg ringede til min mor i gråd på vej til arbejdet, og spurgte, hvad jeg skulle gøre. Hun bad mig ringe til politiet,” fortæller Samantha.

Efter at Samatha fortalte om det til medierne, har hun fået fortalt af naboer, at det også er sket for andre i området. Dermed er det intet der tyder på, at det specifikt er nogle personer, der er ude efter Samantha.

Politiet i lokalområdet har udsendt en efterlysning, hvor de gerne vil have informationer fra folk der har set eller hørt til noget.

Læs også

Den 5-årige piges heroiske handling, er gået viralt: “Jeg vidste der var noget galt”

 

 

Dagens Gossip