Sand tragedie: 3-årig dreng mister livet på sin fødselsdag

02/06/2023 09:00

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er virkelig hjerteskærende.

Mest læste i dag

En tragisk hændelse fandt sted, da en 3-årig dreng ved navn Josiah Toleafoa mistede livet på den dag, han skulle fejre sin tredje fødselsdag.

Den lille dreng og hans familie befandt sig på parkeringspladsen ved Play City, som er et indendørs legeland. Et sandt paradis for små børn.

Det var desværre også her, at tragedien indtraf.

En bil ramte Josiah.

Øjenvidner til tragedien beretter, hvordan hans ulykkelige mor skreg og græd hysterisk, mens paramedicinere forsøgte at redde hans liv. Desværre overlevede Josiah ikke. Han døde på Rady Children's Hospital.

Familiens liv er vendt på hovedet på et splitsekund. Hvad der skulle have været en glædens dag, blev den værste oplevelse i deres liv. Deres lykke blev erstattet med sorg og deres verden splintredes i tusind stykker.

Den 36-årige bilist, der dræbte Josiah, og hvis identitet endnu ikke er bekræftet, var ifølge rapporterne hverken påvirket af stoffer eller alkohol. Han blev på ulykkesstedet og samarbejdede med myndighederne, og årsagerne til tabet af kontrol over bilen er endnu ikke bekræftet.

Familiemedlemmer har startet en GoFundMe for at hjælpe Josiah's mor og far med udgifterne til begravelsen.

"Josiah bragte familien sammen - hans utrolige SMIL, KÆRLIGE HJERTE bragte simpelthen GLÆDE ind i ethvert rum. Der var ingen tid til at se ham gøre fantastiske ting. Jeg VED, at han ville have gjort en forskel i verden," skrev drengens tante, Tatiana Toleafoa.

"Vi laver denne gofundme for at hjælpe med min søde nevøs begravelsesudgifter og services for den lille engel, der på så mange forskellige måder berørte så mange liv, før han blev kaldt til Himlen. Ethvert beløb ville hjælpe, hvad som helst. Vi er så taknemmelige for at have en kærlig familie og venner, der er hos os og elsker os gennem denne frygtelige tragedie, og ønsker at kunne lægge ham til hvile for at sige farvel og aldrig glemme den lille dreng, der elskede med et enormt hjerte," står der på siden.

Ejeren af Play City donerede omgående $2.000 (Cirka 14.000 danske kroner) til Josiahs familie, og udlejeren matchede også hans donation.

Indtil videre er ingen anholdt.