Sara raser mod skole: 7-årig søn blev bortvist, da skolen fik kendskab til hendes hemmelighed

Foto: Instagram

Sara er rasende, efter hendes søn blev bortvist fra sin skole, fordi ledelsen opdagede, hvilket job hun har.

Sara er rasende over, at hendes 7-årige søn er blevet bortvist fra sin skole, efter ledelsen og personalet fandt ud af, hvordan hun tjener sine penge.

Læs også

Mor deler vandene med forbud: Dette må hendes børn ikke

Sara Blake Cheek hævder, at hun for en periode har været nødt til at give sin søn hjemmeundervisning, fordi han blev bortvist fra sin skole, efter andre forældre havde 'sladret' om, at hun sælger pikant indhold på nettet.

Den 31-årige kvinde, der tjener, hvad der svarer til 3,4 millioner kroner om årer, har fortalt, at hun følte sig 'ydmyget af skolens behandling af hende'. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

"Min søn blev endda bortvist fra skolen, og i et forsøg på at kommunikere med rektor, nægtede hun at tale med mig eller give en grund til, hvorfor han blev behandlet dårligt, blot fordi jeg sælger pikante billeder," siger Sara.

"At få frataget dine rettigheder som mor – en god én – for at forsørge dine børn, er ufatteligt den værste følelse i verden."

Sara mener ikke selv, at hendes job er anderledes, end hvis en skuespiller skal smide tøjet eller optage en scene under lagnerne. Derfor mener hun også, at skolens reaktion på hendes privatliv er 'uretfærdig og forfærdelig'.

Efter at have undervist sin søn derhjemme i en periode, har hun fundet en ny skole til ham, hvor han heldigvis trives.

Inden hendes søn blev bortvist fra sin skole, havde hun også problemer med hans fodboldklub. Hun hævder, at hun hverken kunne tage med dem til træning eller kamp, eller tale med hans trænere.

"De slettede mig fra mine børns liv og ydmygede mig for det, jeg gjorde privat ved at afsløre den hemmelighed," siger hun.

Læs også

36-årig gravid kvinde vågner blind: Da hun tager på hospitalet får hun et chokerende besked

Sara siger, at det er 'forkert' af skole, at hun bliver behandlet anderledes på grund af noget, hun gør i sit eget hjem. Alt, hvad hun forsøger at gøre, er nemlig bare at give sine børn et bedre liv og en uddannelse.

 

Dagens Gossip