Sarah trådte til, da hendes kæreste var ved at blive kvalt: Greb en hobbykniv og skar halsen op

Foto: Shutterstock

Under en fest fik kæresten mad galt i halsen, og så reagerede Sarah hurtigt.

Hvis ens nærmeste er i nød, så vil man gå rigtig langt for at sikre dem.

Fartgrænser og almindelig pli vil ryge ud af vinduet, hvis man skulle sikre sine børn eller kæreste fra at miste livet.

Det var sådan Sarah Glass tænkte, da hendes kæreste i sidste måned var ved at blive kvalt under en grillfest. Derfor greb en 45-årig jordemoder selv det nærmeste hun kunne finde, og reddede sin kæreste liv foran en her gruppe af chokerede gæster, skriver Mirror. 

Kæresten, den 50-årige Isak Bester, var ved at blive kvalt under en grillfest, hvor et stykke bøf havde sat sig fast og lukket for luftrøret. Det hjalp ikke at tvinge blokeringen ud af halsrøret, og derfor begyndte hun at give kæresten mund-til-mund, men det genstridige stykke kød blokerede for luftgennemstrømningen.

Sarah tænkte hurtigt, da hendes kæreste var kommet galt afsted. Foto: Sarah Glass

- Efter cirka otte minutters mund-til-mund fik vi ikke længere luft ind i kroppen på ham. Kødstykket havde rykket sig, og han var ved at skifte farve til en meget grim lilla farve, og han var ved at dø foran øjnene på os, siger Sarah Glass til Daily Mail Australia.

Læs også

Mand kører fra bilforretning i spritny Porsche: Da politiet ser, hvad han gør 10 minutter senere, falder hammeren

Derfor råbte Sarah Glass ud til de andre gæster og spurgte om nogle, havde en kniv eller noget andet skarpt, hvorefter hun fik rakt hobbykniv i hænderne.

Foto: St. John Hospital

Her kunne Sarah Glass lave et snit lige under kærestens adamsæble, der lægeligt kendes som en tracheostomi, der straks gav kæresten en ny luftvej, og gav luft til lungerne.

Tyve minutter senere ankom redderne i en lægehelikopter, hvorefter kæresten blev fløjet til det nærmeste hospital. Her lå den 50-årige kæreste i kunstigt coma i næsten tre dage, og var indlagt en uge efter, hvor han i dag har det godt igen.  

Læs også

Amok til Helmig koncert: 25-årig kvinde bankede mand på dansegulvet efter én enkelt bemærkning

Han har siden beskrevet Sarah som en sand heltinde og rost hende for sin snarrådige handling. Men den ros tager den 45-årige jordemoder i stiv arm:

- Vi havde intet valg - det var enten det, eller han var død. Jeg tror, alle vil kunne gøre det, hvis det var det eneste, der kunne holde liv i deres elskede, siger hun til avisen. 

Moren Laura tog et hurtigt bad: Var ved at brække sig, da hun vendte tilbage og så hvad ungerne havde gjort

 

Dagens Gossip