Se den rørende video: Adopteret dreng bryder sammen over sin første fødselsdagskage nogensinde

Skrevet af Kamille Isaksen

05/12/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jamie postede en video af det hjertevarmende øjeblik, hvor Abraham ser sin mor komme ind med hans fødselsdagskage.

Mest læste i dag

Fødselsdagen er en særlig dag på året, der minder os om, at vi stadig er i live og har meget at være taknemmelige for.

Denne milepæl er ofte forbundet med fejring, en fødselsdagskage, masser af gaver og opmærksomhed samt tilstedeværelsen af dem, vi elsker mest.

Desværre får alle ikke lov at fejre deres fødselsdag på denne måde. For mange er det bare en drøm at have en fødselsdagskage, der er svær at få opfyldt.

Abraham og James Walker, der blev opdraget i Sierra Leone og oplevede en barsk barndom, havde aldrig haft chancen for at puste lys ud på en fødselsdagskage. Heldigvis var det ved at ændre sig.

Det skriver Bored daddy.

Drengene boede på gaden, før de endte på et børnehjem, men heldigvis blev de adopteret af en utrolig kærlig familie fra USA. Deres liv ændrede sig fuldstændigt, og nu er hver ny dag en ny oplevelse for dem.

Ifølge deres adoptivmor var alt magisk for dem, fra det øjeblik de trådte ind af døren.

Det mest magiske øjeblik af alle var, da Abraham kunne fejre sin fødselsdag med en rigtig kage.

"Dette var øjeblikket, hvor jeg vidste, han havde ventet på det," skrev Jamie. "Hans allerførste fødselsdagskage. En til ham alene. En med hans navn på."

Jamie postede en video af det hjertevarmende øjeblik, hvor Abraham ser sin mor komme ind med hans fødselsdagskage. Han er først chokeret og skynder sig derefter med tårer af glæde ned ad kinderne mod sin fars arme for at give ham et varmt og langt knus.

"Da jeg så kagen, tænkte jeg, at det er det smukkeste, jeg nogensinde har set," sagde Abraham. "Det er ikke bare en fødselsdagskage. Det er en velsignelseskage."

Hans søskende er også der for at dele dette dyrebare øjeblik med deres bror, herunder James, der skulle få sin helt egen kage få uger senere.

Abrahams og James' ægte reaktioner minder os om, at vi skal lære at være glade for de små ting i livet, fordi det er dem, der gør livet værd at leve.

Se videoen her: