Seriemorder flygtede fra fængslet - det kostede ham dyrt

Foto: Kenya Politi

Han undslap forvaring for tre dage siden, men det er endt med at koste ham dyrt.

Den 20-årige Masten Wanjala, en selvbekendt seriemorder, der har indrømmet at have dræbt mere end 10 unge drenge i løbet af fem år, formåede at flygte fra forvaring for tre dage siden.

Han har endvidere tilstået at have bedøvet dem og drukket deres blod.

Læs også

Rema1000 tilbagekalder madvarer: Bør kasseres

Masten skulle angiveligt være vendt tilbage til sine forældres hjem - som ikke lod ham komme ind - hvorefter landsbyfolkene fandt ud af, at han var der og kvalte ham. 

Det skriver BBC. 

Det siges, at hans familie identificerede liget, selvom en talsmand for politiet har udtalt, at man stadig foretager "en grundlæggende verifikation" for at sikre, at den afdøde rent faktisk er Wanjala, skriver Reuters. 

"Vi ved ikke, hvordan han formåede at rejse hele vejen fra Nairobi til sit hjem. Men han blev opdaget af nogle nysgerrige landsbyboere, som efterfølgende dræbte ham," siger talsmanden. 

Det er dog ikke alle, som er lige glade for, at han er død. 

Moderen til et af ofrene fortæller nemlig til BBC, at hun ville vide, hvor han gjorde, som han gjorde. 

"Jeg ville have elsket at se ham i retten, så jeg kunne have fået at vide, hvorfor han gjorde det, han gjorde: Jeg vil vide, hvorfor han dræbte vores børn i koldt blod og efterlod os i store smerter," fortæller Grace Adhiambo. 

Det nedbrudte lig af hendes teenagesøn Brian Omondi var et af ligene, der blev fundet af politiet i udkanten af hovedstaden Nairobi. 

Obduktionen viste, at han var blevet kvalt og slået i hovedet med en stump genstand.

Læs også

Populær lærerinde dør af kræft: Så opfylder eleverne hendes sidste ønske