Skadedyrsbekæmper efterladt i kæmpe chok: Skar et lille hul i væggen også væltede det ud

Foto: Facebook

En familie fandt hele tiden små huller i husets vægge. Derfor tilkaldte de en skadedyrsbekæmper. Da han først får lukket op for væggen, vælter problemerne bogstaveligt talt ud.

Som skadedyrsbekæmper skal du lægge vejen forbi adskillige af opgaver. 

Og visse opgaver har bestemt en højere stjerne end andre. 

Men sommetider kan selv en skadedyrsbekæmper blive chokeret over hvad de stifter bekendtskab med. 

Og denne historie er ingen undtagelse. 

For Nick Castro, der er administrerende direktør i Nick's Extreme Pest Control i Californien, har drevet en succesrig virksomhed i mere end 20 år, hvor han har været ude og fikse et utal af problemer med skadedyr. 

Men han har i al sin tid som skadedyrsbekæmper aldrig stødt på noget lignende før. 

Den professionelle skadedyrsbekæmper har delt en række billeder fra sin opgave på Facebook. 

Beboerne tilkaldte ham til deres hjem, fordi hjemmet var blevet plaget af en meget vedholdende spætte. 

"Fuglen var noget af en hamster," forklarer Castro og fortæller, at dyret lavede huller i husets paneler for at opbevare mad til senere. 

Den lille spættes yndlingsmad var agern. De blev placeret på husets bjælker og stivere. Desværre for alle involverede blev de mange agern ikke, hvor de blev lagt, men i stedet faldt de ned i de tomme hulrum i væggene. 

Castro forventede at finde nogle få agern, da han skar det første hul i væggen. Ingen kunne dog have forberedt familien og Castro på denne veritable strøm af nødder, der pludselig flød ud fra væggene. 

Til at starte med kom der en jævn strøm af agern, men det udviklede sig til en sand oversvømmelse. 

Der var bogstaveligt talt agern fra gulv til loft inde i væggene, og da, der først kom hul på væggene, så flød huset til med agern. 

Derfor bankede Castro flere huller i væggene, og proportionerne af spættens samlermani stod pludselig klart. Castro havde aldrig set noget lignende. 

I alt havde den meget hårdtarbejdende spætte indsamlet vanvittige 300 kilo agern. Det var nok til i alt otte store affaldssække. 

Da Castro og familien havde lappet hullerne og sikret, at der ikke kunne falde flere agern ned i væggenes hulrum, lod de spætten være i fred. 

På væggene fik familien en ny beklædning, så den lille spætte ikke kunne hakke flere huller og dermed kunne finde et andet sted til opbevaring af sin mad. 

 

Læs også

Skadedyrsbekæmper kaldt ud til opgave: Da han gik ud på badeværelset fik han et kæmpe chok

 

 

Dagens Gossip