Skør passager prøver at åbne fly-døren under flyvning før hun bider en mand i benet

Foto: Privat

Politiet siger, at den sindssyge Elom Agbegninou, 34, forårsagede kaos på hendes Southwest Airlines-fly, efter at hun forsøgte at åbne døren i 11 kilometers højde, før hun bed en anden passager.

En flypassager uden hæmninger forsøgte at åbne nødudgangen i 11 kilometers højde, før hun satte tænderne i en fyr, der forsøgte at stoppe hende.

Elom Agbegninou er anklaget for at have låst hendes kæbe rundt om låret på sit offer, som nu er så traumatiseret, at han har udviklet PTSD og kontaktede en militær veteran-hotline for at få støtte. Det skriver Dailystar.

Læs også

Line Hoffmeyer deler trist besked

Den uheldige fyr måtte også have antibiotika og en indsprøjtning for at forhindre leverbetændelse, efter at det lykkedes ham at lirke hendes tænder af hans ben.

På trods af sine skader lykkedes det ham at vriste Agbegninou til jorden, efter at han havde hørt et hektisk flyselskabs besætning sige "hun forsøger at åbne døren".

Piloterne blev tvunget til at omlægge ruten i luften og landede i Bill og Hillary Clinton National Airport i Arkansas, hvor myndighederne ventede.

Flyet fra Houston, Texas, til Columbus i Ohio måtte nødlande efter, at turen blev et kaos da den 34-årige kvinde skubbede til en stewardesse og prøvede at åbne døren.

På et tidspunkt begyndte kvinden, at banke sit hoved ind i døren og råbe, at jesus havde beordret hende til at flyve til Ohio, og åbne døren undervejs. Det viser dokumenter fra retten i det østlige distrik i Arkansas.

Hun havde angiveligt forladt hjemmet uden baggage, og ikke havde fortalt sin ægtefælle om sin spontane tur.

Læs også

En fremmed mand betalte denne mors indkøbsvarer for 1.500 kroner - men så tog tingene en trist drejning

 

Dagens Gossip