Skoletræner er blevet suspenderet af overraskende årsag

Foto: Sacred Heart Academy

Det var ikke alle, der var lige imponeret over sejren.

Jason Kirck, der er træner for et basketballhold ved Sacred Heart Academy i Connecticut, blev suspenderet, efter at hans hold havde besejret en anden skole med tenniscifre.

I kølvandet af kampen blev karakteren af sejren nemlig vurderet som usportsligt opførsel, hvorefter, som følge heraf, Kirck blev suspenderet i én kamp - og han var derfor ikke med i det efterfølgende opgør.

Læs også

Instagram-følgere lagde mærke til upassende detalje: Nu går kvindes video fra hotelværelset verden rundt

Kircks hold viste sig frem mandag aften - 3. januar - da de slog deres modstandere med hele 92-4. 

De scorede altså 88 point mere end deres modstandere.

Men det var ikke alle, der mente, at det var en imponerende bedrift, hvilket har medført, at skolen var nødsaget til at udsende en undskyldning for kampen. 

Foto: Sacred Heart Academy

“Sacred Heart Academy Administration and Athletics are deeply remorseful for the manner through with the outcome of the game was achieved.”

Sheila O'Neill, rektor, sagde: "Sacred Heart Academy værdsætter de lektioner, der læres og dyrkes gennem idrætsdeltagelse, herunder etisk og ansvarlig adfærd, lederskab og karakterstyrke og respekt for sine modstandere," siger Sheila O'Neill, rektor, som efterfølgende tilføjer, at de beklager meget.

Tom Lipka, træner for Lyman Hall, fortalte til Hartford Courant, at hans hold ikke fik nogen nåde under nederlaget.

"Sacred Heart pressede på i det meste af første halvleg, hvorefter de afbrød taktikken og gik ind i et tæt mand-til-mand-forsvar for at forsøge at få steals."

"De var ubarmhjertige hele vejen igennem."

Kirck missede dermed kampen i torsdags den 6. januar.

De to skoler skal møde hinanden igen den 28. januar.

Connecticut Interscholastic Athletic Conference (CIAC) sagde, at de ikke har nogen jurisdiktion i sagen, men at de alligevel har gjort et forsøg ved at tale med begge skoler.

"Vi fremmer først og fremmest sikkerhed og sportsånd for vores medlemsskoler," udtaler organisationens administrerende direktør Gregg Simon, som efterfølgende tilføjer:

"Vi er i kontakt med begge skoler og med Southern Connecticut Conference. Vi vil fortsat tilbyde støtte til vores medlemsskoler, mens de arbejder sig igennem denne vanskelige situation."

Man kan umiddelbart regne med, at den næste kamp bliver spillet anderledes. 

Læs også

Toppolitiker kritiseres efter Twitter-opslag - delte billede af konen, der skovlede sne efter 12-timers vagt

 

Dagens Gossip