Skrækkeligt øjeblik: Kvinde mast ihjel

Foto: YouTube

En videooptagelse har afsløret nøjagtigt, hvad der skete med en kvinde, der blev fundet død på vejen.

En hjerteskærende video har løst et stort mysterium om, hvad der skete med en kvinde, der blev fundet mast til døde på en gade i Brooklyn i New York.

Læs også

49-årig kvinde død og 35-årig alvorlig syg af vaccine

Kvinden blev ramt af en rendegraver, hvis chauffør tilsyneladende aldrig opdagede hende. Det afslører nye optagelser, som er blevet frigivet af New York Post

I videoen ser man en gul rendegraver, der rammer den 61-årige Estelle Davis med sin skovl, hvorefter han kører hende over og trækker hende langs hjørnet af New Lots og Van Sinderen Avenue i den østlige del af New York. 

Hverken chaufføren eller en arbejder i nærheden ser ud til at bemærke, at den 61-årige kvinde falder og derefter forsvinder ind under køretøjet. 

Rendegraveren fortsætter blot med at køre, hvilket efterlader den ældre kvinde på gaden, hvilket også kan ses i videoen. 

New Yorks politi ankom til stedet kl. 14:20 lokal tid, hvor de fandt Estelle Davis, der lå på jorden. Da politiet ankom, bevægede hun sig ikke, og var ikke til at komme i kontakt med.

Politiet sørgede for at få tilkaldt en ambulance, der kørte den 61-årige kvinde til det nærliggende Brookdale Hospital. Kort tid efter ankomsten til Brookdale Hospital blev hun erklæret død. 

Oprindeligt sagde politiet, at den ældre kvinde kunne være blevet ramt af en bil. Det viser de nye videooptagelser dog ikke er tilfældet. Derfor har det lokale politi også meddelte, at de fortsætter med at undersøge hændelsen.

Læs også

Mystisk video går viralt: Flyvende fragtskib hitter

Ifølge New York Post er der endnu ikke blevet foretaget nogen anholdelser i sagen. 

 

Dagens Gossip