Skrækslagen kvinde advarer: Jeg blev angrebet af dæmonisk salatdressing

Ida Veiden Brakstad

401 uger siden

|

14/11/2016
Udland
Foto: YouTube/ KTWO
Foto: YouTube/ KTWO
'Besat' salatdressing skræmmer amerikansk kvinde fra vid og sans.

Dagens topnyheder

Jo, du læste rigtig. Divel McLean fra Wyoming i USA hævder nemlig, at en flaske salatdressing 'sprang' ud af køleskabet og angreb hende. Det skriver Fox19.

Den amerikanske kvinde var i gang med at lave aftensmad, da det noget bizarre angreb skete.

-Jeg hørte pop, pop, pop. Jeg kiggede op og opdagede, at flasken var besat. Den gik helt amok og skød op i luften og til alle sider. Det lød som om nogen brændte fyrværkeri af. Det larmede virkelig meget, siger Divel McLean til Fox19.

Den 'besatte' salatdressing af mærket Dorothy Lynch forårsagede skader for omkring 2,500 dollar (mere end 17000 danske kroner). Udover hendes eget tøj, forårsagede eksplosionen omfattende skader på både gulvtæppet, væggene og en computer.

Divel McLean skyndte sig at tage billeder af den 'besatte' salatdressing, da hun frygtede at ingen ville tro på hendes vilde historie.

-Det er jo svært at forklare. Folk tror sikkert jeg var fuld eller noget, siger den forulempede kvinde til Fox19.

Først senere fandt hun ud af, at flere flasker med Dorothy Lynch-dressing var blevet tilbagekald af producenten- ikke så meget på grund af dæmonbesættelse som, fordi der var blevet fundet bakterier i produktet, som fik dressingen til at boble og skumme.