Skræmmende video: 11-årig pige forsøgt kidnappet

Foto: Escambia County Sheriff's Office

En chokerende video fra Florida, viser hvordan en 11-årig pige blev forsøgt kidnappet, men lykkedes med at skræmme overfaldsmanden væk.

West Pensacola i den amerikanske delstat Florida, er blevet godt og grundigt rystet, efter at en video, optaget af overvågningskameraer, har vist hvordan en 11-årig pige blev forsøgt kidnappet, men heldigvis var i stand til at skræmme gerningsmanden væk.

Læs også

Bageri bruger kage til at fange indbrudstyv

Den 11-årig pige er blevet rost for sit mod, efter at hun kæmpede mod en mand, der forsøgte at kidnappe hende, da hun ventede på skolebussen.

Videon er filmet fra et hjems overvågningskamera, og fangede den skræmmende hændelse i West Pensacola, Florida, tidligere på ugen, hvor en bevæbnet mand forsøger at få fat i pigen og trække hende ind i sin bil - det skriver Unilad.

Hændelsen skete omkring kl. 7 om morgenen, og det kunne være endt helt galt. Der er nemlig ingen andre i nærheden, da pigen ventede alene på sin skolebus. Heldigvis vidste hun tilsyneladende præcis, hvad hun skulle gøre. 

Den unge pige begyndte at kæmpe, alt hvad hun havde lært, og slår og sparker, indtil gerningsmanden til sidst gav op og løb tilbage til sin bil, før han kørte væk.

Efter det skræmmende kidnapningsforsøg, roste Sherif Chip Simmons fra det lokale politi pigens reaktion, i den forfærdelige situation:

“Heldigvis, kæmper hun," sagde han og fortsatte: 

“Når jeg siger hun kæmper, mener jeg er at hun gør alt hvad hun kan. Hun gjorde sig tung, sparkede, hun skubber, hun slår. Og hun er i stand til at komme fri. Hun kæmpede, og hun gav aldrig op,” - sagde han på et pressemøde og tilføjede, at den 11-årige havde gjort alt rigtigt ved at gøre modstand og løbe væk for at fortælle historien til sine forældre, der straks ringede til politiet.

Det siger sig selv, at sådan en oplevelse er noget nær enhver forælders værste mareridt, og derfor har mange forældre garanteret også åndet lettet op, da sheriffen kunne berette, at en mand var blevet anholdt. Samtidig bekræfter han, at den mistænkte havde kørt en hvid Dodge pickup truck og var bevæbnet med en kniv.

NBC News rapporterer, at pigen tidligere havde mødt den samme mand et par uger tidligere, da han havde forsøgt at tale med hende på spansk og fik hende til at føle sig 'ubehageligt tilpas'.

Efter dette møde var pigen begyndt at blive eskorteret til busstoppestedet af sin mor efter at de havde rapporteret hændelsen til pigens skole.

Tirsdagens kidnapningsforsøg skete angiveligt den første dag siden det oprindelige møde, hvor hendes mor ikke havde gået med hende.

Læs også

Salonejer nægter Covid-19 vaccinerede kunder adgang

Ved hjælp af optagelserne optaget af hjemmets overvågningskamera, var efterforskere i stand til at spore den mistænktes køretøj og hurtigt identificeret den vordende kidnapper som Jared Paul Stanga, en 30-årig med en "omfattende kriminel historie."

Han blev varetægtsfængslet sigtet for forsøg på kidnapning af et barn under 13 år, grov vold og vold.

Sheriff Simmons fortalte reportere, at han var blevet overrasket over hændelsen, og forsøgte at berolige borgerne, ved at fortælle, at forsøgte kidnapninger som denne er yderst sjældne i området. "Dette sker sjældent, meget sjældent... da jeg så videoen, var jeg bare chokeret over, at dette skete her i Escambia County, "sagde han.