Skræmt mor forlanger hjælp fra myndigheder efter hendes datter bliver indlagt på grund af skimmelsvamp

Foto: Privat

En skræmt mor som flygtede til Birmingham for, at komme væk fra en voldelig ekskæreste. Hun blev placeret i en lejlighed af myndighederne med beskyttet adresse, men lejligheden var fyldt med skimmelsvamp.

En skræmt mor til to krævede handling over for sin skimmelsvamp og fugtige lejlighed, efter at hendes fire-årige datter blev kørt på hospitalet to gange.

Moren bønfaldte Birmingham byråd om, at finde en anden lejlighed til dem, da det er skadeligt for hendens børn, at bo i lejligheden.

Læs også

Solgt i Rema 1000-butikker over hele landet: Populær aftensmadsklassiker tilbagekaldes

Datteren har astma, sønnen har eksem som er så slem, at han bliver smurt med speciel creme, op til 20 gange om dagen.

Men familien er blevet fortalt, at lejligheden er det eneste de har, og selvom der har været nogle ude for, at bekæmpe skimmelsvampen, er det ikke blevet bedre.

Familien flyttede til Birmingham for, at flygte fra en voldelig mand, men i stedet har en fået en lejlighed fyldt med skimmelsvamp, som går udover børnenes helbred.

“Byrådet råder mig til, at holde alle vinduer åbne hele tiden, men det er hårdt når det er så koldt udenfor og vi stort set ikke har nogle penge.” Fortæller moren, ifølge Mirror.

To læger har skrevet, at lejlighedens tilstand påvirker børnenes helbred, og ved en tur væk fra lejligheden - da de skulle besøge lejligheden - blev børnenes symptomer bedre med det samme.

“De fik det bedre på få dage, det var fantastisk,” fortæller moren.

Malere brugte flere dage på, at reparere og male lejligheden i oktober. Men lige så snart, at de var færdige, begyndte der at komme fugtige og sorte pletter igen.

“Væggene er fugtige indenunder, så at sætte nyt tapet og male, hjælper ikke noget. Det våde kommer ud igennem igen,” siger moren.

Læs også

5-årig dreng sad og legede på kanten af poolen: Så kom der en pyton ud af busken og trak ham i poolen

 

 

Dagens Gossip