Skuespiller sables ned: Fakede sin død i et reklamestunt for livmoderhalskræft

Skrevet af Mathias Busekist

04/02/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Der er bare nogle idéer, der lige skulle være blevet i værkstedet.

Mest læste i dag

Den indiske filmbranche blev sammen med hendes 1,3 millioner følgere ramt af både chok og mistro, da det blev bekræftet, at den kun 32-årige Poonam Pandey var død af kræft.

Bollywood-stjernes død blev sågar bekræftet af hendes team, men siden har det hele vist sig at være én stor løgn da historien har taget flere bizarre drejninger siden.

Fredag blev det således bekræftet via et opslag på hendes Instagram-profil, hvor der stod, at hun var død af livmoderhalskræft, skriver SE og HØR. 

"Denne morgen er en hård dag for os. Vi er dybt kede af at fortælle dig, at vi har mistet vores elskede Poonam til livmoderhalskræft,« stod der i opslaget, hendes 1,3 million følgere kunne læse. 

Opslaget blev dog modtaget med stor skepticisme, da flere kort forinden havde set optagelser, som viste hende nyde en natlig sejltur i Goa.

Og selv samme mennesker skulle såmænd ende med at få ret.

Lørdag blev der nemlig delt et nyt opslag på hendes Instagram-profil, hvor der står, at hun forfalskede sin egen død.

"Jeg føler mig tvunget til at dele noget væsentligt med jer alle – jeg er her, i live. Livmoderhalskræft gjorde ikke krav på mig, men tragisk nok har den kostet tusindvis af kvinder livet, som stammede fra mangel på viden om, hvordan man tackler denne sygdom," skriver hun i det nye opslag. 

På en video erkender hun også, at hun har chokeret sine følgere.

"Ja, jeg forfalskede min død. Ekstremt, jeg ved det. Men pludselig taler vi alle om livmoderhalskræft, ikke?," siger hun i sin video.